Възглавници от мемори пяна

 1. Възглавници от мемори пяна – предимстваКои са плюсовете на възглавници от мемори пяна?
  1. Моделите възглавници от мемори пяна приемат формата на врата и главата
  2. Степен на твърдост при различните възглавници от мемори пяна
  3. Цените на повечето възглавници от мемори пяна са сравнително достъпни
  4. Богато разнообразие от модели и марки възглавници от мемори пяна на пазара – включително и на родния български пазар
  5. Моделите възглавници от мемори пяна гарантират повече удобство, възможност за преодоляване на безсънието

Възглавници от мемори пяна – предимства
Кои са плюсовете на възглавници от мемори пяна?

Memory foam или в директен превод от английски език – мемори пяна – е специализиран материал, който усилено и изключително често вече се използва в изготвянето на редица продукти за сън. Неговите ползи и възможност за лесна обработка, както и високата степен на еластичност и не особено трудния процес по създаване, превръщат материала в надежден източник на комфорт на достъпна цена. На съвременния пазар днес познаваме много аксесоари за сън от memory foam. Такива са и модерните възглавници от мемори пяна. Какви са техните предимства и дали те си заслужават парите и изобщо вашето внимание, ще разберете още сега.

Моделите възглавници от мемори пяна приемат формата на врата и главата

Точно както един матрак от мемори пяна приема извивките на вашето тяло, така и една възглавница от мемори пяна изцяло ще пасне на формите на вашата глава и шия. По този начин, вие не само ще изпитвате уникален комфорт по време на цялата си почивка, но и ще се предпазите от нежелани шипове и въртене през нощта. На всеки един от нас поне веднъж ни се е случвало да се въртим в леглото, опитвайки се да заспим, но безуспешно поради неудобната възглавница. Това неудобство, между другото, най-често се създава именно от огромна разлика във формата и степента на твърдост на възглавницата и вашите извивки.

Степен на твърдост при различните възглавници от мемори пяна

Трябва да отбележим, че за степенна на твърдост при възглавниците от мемори пяна се твърди, че е повече от оптимална. Тя е толкова твърда (респективно мека), колкото трябва да е, което пък ви спестява чуденето дали за вас е по-удачно да спите на мека, или на твърда възглавница. В такива дилеми, обикновено, верният отговор е, че трябва да спите на възглавница от мемори пяна.

Цените на повечето възглавници от мемори пяна са сравнително достъпни

В действителност, възглавниците от мемори пяна не са точно най-евтините аксесоари за сън пазара и възглавници изобщо, но пък стойността им не може да се нарече и непоносима. Напротив, тези продукти за спалня са чудесна инвестиция, която си заслужава всяка стотинка.

Богато разнообразие от модели и марки възглавници от мемори пяна на пазара – включително и на родния български пазар

Ще можете да изпробвате няколко модела и да изслушате за предимствата на няколко марки, защото истината е, че повечето съвременни производители на възглавници разполагат и със специална колекция или поне линия възглавници от мемори пяна. Между другото, големите фирми за продукти за сън у нас – като матраци Блян, матраци Парадайс и матраци ТЕД, например – също, разполагат със своите перфектни варианти за модерни и удобни възглавници от мемори пяна.

Моделите възглавници от мемори пяна гарантират повече удобство, възможност за преодоляване на безсънието

Много потребители твърдят, че откакто са преминали на такъв тип възглавница са подобрили качеството и дори продължителността на своя сън. Нещо повече – някои клиенти заявяват, че са спрели да се събуждат през нощта, а други дори са преодолели неприятната инсомния благодарение на своите възглавници от мемори пяна.

Закупуването на възглавница от мемори пяна е отлична идея да направите пътя си до страната на сънищата още по-приятен и сладък!

Подобни статии

Ортопедични възглавници за по-добър сън
Ортопедични възглавници за по-добър сън
Как ортопедичните възглавници ще ви помогнат за по-добър сън? Възглавниците са един от най-съществените аксесоари в спалнята, който ще ви помогне да отпочинете по-добре и да заспите бързо и лесно...
Алергии? Може би вашата възглавница е виновна
Алергии? Може би вашата възглавница е виновна
Възглавници и алергии Вероятно прекарвате около една трета от деня си в сън и макар да се чувствате сигурни и здрави в стаята си, вашата среда за сън може да окаже значително влияние върху...
Охлаждащи матраци: Всичко, което трябва да знаем
Охлаждащи матраци: Всичко, което трябва да знаем
Какво трябва да знаем за охлаждащите матраци? Лятото е тук! За много от нас това означава барбекюта, почивка на плажа и коктейли под слънцето. За някои обаче, лятото може да означава нещо друго –...