Евтини матраци с отстъпка до 80%

Топ матраци Mattro, предлагани в eMatraci.bg

Независимо дали сте в търсене на мек или по-ортопедичен топ матрак, от матраци Mattro ще ви предоставят възможността да изберете най-подходящия за вас модел от богатата им гама продукти. Разчитайки на дълги години опит в сферата на съня, производителите селектират точно тези материали и комбинации, които са предпочитани от клиентите. Всички материали, влагани в топ матраци Mattro, са съобразени специално да отговарят на всички изисквания за ортопедична и здравословна поддръжка на тялото.

Топ матраци Mattro

Топ матраци Матро - модели и видове

Над 10 модела топ матраци ще откриете при нас под бранда Mattro, различни по характеристики, състав и твърдост. Филтърът в сайта ни ще ви помогне лесно да селектирате продуктите по ваши критерии. Освен по материали, можете да филтрирате топ матраци Матро и по състав в ядоро, както и по това дали са с цип на калъфа или не. Често потребителите имат изискване точно за това - топ матракът им да е с цип на калъфа, за да може лесно да се сваля и изпира и да се поддържа чиста средата за сън. По твърдост можем да разграничин моделите така - средни към меки, със средна (балансирана) твърдост, както и средни към твърди на усет. Няколко са топ матраците със средна степен на твърдост - Help 7 Zones, Green Life, Flexo Memo, Лавандула Виско, Лавандула и Алое Виско. Вискоеластичната пяна в състава им умело съчетава отлична поддръжка за тялото с висока степен на удобство.

Топ матраци Mattro - видове

Често изискване на клиентите ни е да им предложим мек топ матрак Mattro, който да подобри комфорта, тъй като основният им матрак е по-твърд и неудобен. В този случай съветваме да обърнете внимание на модели Avangard, Lavender Memory, Мемори Масаж, Алое Мемори, Diamond Cool Gel и топ матрак CoolGel. Те са с мемори пяна в основата, която е по-мека на усещане и възприема формите на тялото. При някои от моделите в добавка има и по-специфична мемори пяна - с охлаждащ ефект. Съвсем нова технология, която балансира поетата от тялото топлина и има лек охлаждащ ефект по време на отмора.

Как да поръчате топ матрак Матро с ниска цена от eMatraci.bg?

Топ матраци Mattro с безплатна доставка

Тъй като топерът е продукт, който е с предназначение да подобри комфорта на основен матрак, в много от случаите на клиентите не им се отделят големи суми за такава покупка. Ето защо, ние от eMatraci.bg, ви предлагаме да се възползвате от намаленията в сайта ни, за да спестите средства. Друго предимство, което ви предоставяме, е да се възползвате от безплатната доставка на всеки един топ матрак Mattro, като доставки се извършват в цялата страна (до Пловдив, Бургас, Русе, Варна, София, Габрово, Добрич, Стара Загора, Перник, Благоевград, Сливен и др.). Размери, в които се предлагат топ матраци Матро, са както стандартни, така и нестандартни. Често поръчвани единични размери са 82/190, 90/200, 114/190, 120/190, а от двойните предпочитани са 140/200, 144/190, 160/200, 164/190 и 180/200. Ако не срещнете вашия размер от списъка със стандартно предлаганите, не се притеснявайте да се свържете с нас на тел.0882910179 или office@ematraci.bg, за да ви дадем цени и срок за изработка. С наша помощ можете да изберете най-подходящия топ матрак Матро конкретно за вас, за да спите много по-комфортно от преди.