Евтини матраци с отстъпка до 80%
Подматрачна рамка Flex Размери 72x190 :
159,00 лв. 151,05 лв.

Подматрачни рамки РосМари от eMatraci.bg

Подматрачни рамки РосМари е бранд, който е водещ в изработката на качествени подматрачни рамки. Издръжливостта на подматрачните рамки, които са под името РосМари изгражда доверието на клиентите им, което ги прави едни от най-предпочитаните подматрачни рамки. Производителите предлагат много и различни подматрачни рамки - дървени и метални, модели с опция за регулиране на твърдостта, с повдигащ механизъм включен в цената и модели разполагащи с механизъм, който позволява регулирането й в областта на главата и краката, чрез дистанционно управление. Правилно закупената подматрачна рамка в комбинация с качествен матрак ще ви осигури спокойни нощи и качествен сън. Освен неописуемо усещане и качествен сън, подматрачната рамка ще предпази избрания от вас матрак и ще го запази дълго време в първоначалния му вид.

Подматрачни рамки РосМари мнения

Подматрачни рамки РосМари - функции и предимства

Производители РосМари изпипват всяка една подматрачна рамка до последния детайл, за да предложат на потребителите най-доброто. Подматрачни рамки РосМари се предлагат в няколко различни колекции. Ако желаете рамката да бъде дървена, то може да се насочите към серия Стандарт, Black Charm или Flex. При дървените подматрачни рамки разполагате и с опция за допълнително подсилване както по дължина, така по ширина на рамката. Но ако държите подматрачната рамка да бъде метална може да разгледате серия Dream System и рамка Dream Flex. Подматрачните рамки на РосМари разполагат с планки за използване с повдигащ механизъм. При повечето модели ще срещнете варианти с опция К или Г. Вариант К предоставя възможността за ръчно повдигане на зоната на главата или краката. Вариант - Г позволява повдигане на рамката само в зоната на главата. Този вид подматрачни рамки РосМари са сред най-предпочитаните от клиенти, които прекарват ежедневието си в леглото или страдат от заболяване. Най-луксозната колекция на РосМари е Black Charm Matic и Flex Matic. Подматрачните рамки от тази колекция разполагат с моторен механизъм, който се задвижва със специално дистанционно. При тези рамки може да повдигате главата и краката под ъгъл, който вие желаете. Няколко степенния регулиращ механизъм ще ви осигури максимално удобство и комфорт дори ако само четете книга или гледате телевизия.

Подматрачни рамки РосМари - мнения

Подматрачни рамки РосМари - поръчвани размери

Единичните стандартни размери в които ще откриете рамки РосМари са 82х190, 90х200 и 120х190, а двойните стандартни размери при рамките са 140х200, 160х200, 164х190 и 180х200 предлагащи се на добри цени. При изработката на рамките в двоен размер се добавя допълнителен профил в средата, който служи за опора и осигурява по-голяма издръжливост. Без значение коя подматрачна рамка РосМари ще изберете ние ще я доставим безплатно в градовете София, Монтана, Враца, Пловдив, Бургас, но и до най-малките населени места в цялата страна. Изберете най-добрата подматрачна рамка и се наслаждавайте всеки ден на пълноценен сън.