Евтини матраци с отстъпка до 80%

Подматрачни рамки ISLEEP за подобряване на съня

За постигане на качествената почивка е необходимо не само на комфортен матрак и възглавница, но и на високо качествена подматрачна рамка. Рамките са едни от най-важните аксесоари ако се стремим да постигнем качество и високо ниво на удобство. Благодарение на нея ще постигнете не само комфорт но и равномерно разпределяне на тежестта в определените точки на оказан натиск. Подматрачните рамки на ISLEEP са изградени от качествени материали, които също допринасят за качествена почивка. Под марката ISLEEP се предлагат два модела подматрачни рамки, Easy Fix White и Fix Black. Те са проектирани с конструкция от метал и пружиниращи ламели.

Подматрачни рамки ISLEEP

Съществената разлика при двата модела е, че подматрачна рамка Easy Fix Black разполага със система, позволяваща ръчното регулиране на твърдостта, на ламелите. Тази система се изразява в двойни ламели, в зоната на кръста, към които е добавен пластмасов плъзгач. Чрез изместване на плъзгача в средата на рамката или към профила ще може да регулирате сами степеннта на усещане. Ламелите и при двата модела са прикрепени върху профила, чрез полимерни обувки, които освен, че правят ламелите по-издръжливи, те ги правят и обезшумени. Подматрачни рамки ISLEEP се доставят в разглобен вид, което улеснява пренасянето им. Сглобяването на рамките може да се извърши без инструменти.

Цени и размери на подматрачни рамки ISLEEP

Подматрачни рамки ISLEEP могат да бъдат поръчани само в общоприетите (стандартни) размери, които са обявени в сайта. Те биват 70 / 200, 72 / 190, 80 / 200, 82 / 190, 82 / 200, 90 / 190, 90 / 200, 100 / 200, 114 / 190, 120 / 190 и 120 / 200. Като добавка към подматрачните рамки, може да поръчате допълнително планки, към които да монтирате амортисьорен механизъм и по този начин да използвате раклата под матрака. Продуктите на марката ISLEEP са Италиански, но това в никакъв случай не прави цените им високи за потребителите. В eMatraci.bg ще откриете подматрачните рамки на достъпни цени.

Подматрачни рамки ISLEEP с безплатна доставка

Подматрачни рамки ISLEEP - доставка

Сдобийте се с нова подматрачна рамка от ISLEEP, не само на ниски цени, но и с безплатна доставка до всеки посочен адрес в страната. Не е от значение дали се намирате в градовете Варна, София, Пловдив, Русе, Монтана, Бургас, Враца или Стара Загора или до малко градче или село в цялата страна.