Евтини матраци с отстъпка до 80%
Зимна олекотена завивка Размери 150x210 :
46,80 лв. 37,44 лв.
Лятна олекотена завивка Размери 150x210 :
37,80 лв. 30,24 лв.

Качествени олекотени завивки от eMatraci.bg

Обичате ли да се чувствате сгушени с успокояващата приятна топлина на зимната олекотена завивка? Или предпочитате дишаща, лятна олекотена завивка? Намирането на идеалната завивка е част от ключовите стъпки за по-добър нощен сън. Ние ще ви предложим няколко варинта, които биха променили комфорта на съня ви. Олекотените качествени завивки са предпоставка не само за качествен сън и събуждане в отлично настроение, но и за здравословна среда за сън.

Видове цветни олекотени завивки на ниски цени

Олекотени завивки - видове

Олекотените завивки на производители Mattro, които предлагаме се делят на два вида. Зимни олекотени завивки с пълнеж от 300 гр/м2 обемна вата, осигуряваща необходимата топлина през зимата. Изработена от специален микрофибър, завивката е хипоалергична и е подходяща за използване от деца. Олекотените летни завивки за спалня разполагат с по-малко пълнеж 150 гр/m2 силиконова вата, която не запарва и осигурява отлична среда за сън. Отново изработена от микрофибърен текстил, завивката не задържа прах.

В сайта ще откриете цветни олекотени завивки зимни и летни, които могат да бъдат почивствани и изпирани, дори в пералня до 30 градуса. Както зимните така и летните завивки се предлагат в цветовете корал, син и бял, нежни са при допир с кожата и не предизвикват алергични реакции, благодарение на микрофибърният текстил. Свойствата на микрофибъра са да предпазват вътрешността от натрупване на прах, който би довел до появата на алергия.

Олекотени завивки - предимства

Евтини олекотени завивки - размери

Зимни евтини олекотени завивки за спалня се предлагат в размер 150/210 подходящ за единични легла и 200/210 см. подходящ размер за големи спални. Олекотените завивки се предлагат всеки месец на различна промоция, което ги прави с ниски цени и достъпни за всеки. Висококачествените завивки може да поръчате с безплатна доставка до посочен от вас адрес в градовете Сливен, Варна, Монтана, София, Русе, Перник, Добрич и други, а също така и до адреси в по-малките населени места в страната.