Евтини матраци с отстъпка до 80%

Какво е метално легло?

Металните легла са продукт, за който много от клиентите се чудят за какво би служило. Металното легло е изработено от метален профил и букови ламели. Металните легла осигуряват здрава основа, върху която можете да поставите директно двулицев матрак. Освен това този тип легла могат да бъдат използвани като самостоятелно легло или да бъде поставено в кутията на леглото и да бъде използвано като подматрачна рамка. За да използвате металното легло е необходимо да поставите матрака си директно върху него и воала! - имате удобно легло.

Метални легла - мнения

Видове метални легла: 

Металните легла на българския производител Mattro се предлагат с избор за височина на крачетата до 35 см. Един от най-практичните и предпочитани модели е метално легло Лукс, което е изградено отново с метален профил и еластични букови ламели. В областта на гърба модела е снабден с двойни ламели, който могат да регулират твърдостта на самата рамка, чрез избутване навътре и навън. Модела предлага натоварване до 130 килограма за единичен размер. Всички модели метални легла се предлагат както в размери 82 х 190, 90 х 200, 120 х 200, 160 х 200 и други, така и в индивидуални размери. Друг производител, който предлага метално легло е РосМари. Производителите предлагат метални легла с опции ръчно повдигане на главата и краката. Предлагат се и метални легла с дистанционно, с което може автоматично да повдигате главата или краката си, а дори и двете.

Метални легла - предимства

Метални легла с безплатна доставка на ниски цени

Побързайте да разгледате богатото портфолио на предлаганите от нас подматрачни рамки с крачета! Вземете своето метално легло с промоция и на най-ниска цена. Ние ще се погрижим, металното легло да се достави до дома ви напълно безплатно. Извършваме достави в градовете София, Пловди, Варна, Монтана, Димитровград, Благоевград, както и до малките населени места.