Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак Натура Размери 80x200 :
492,00 лв.
Топ матрак 3D Размери 80x200 :
316,00 лв. 205,40 лв.
Топ матрак Алое Вера Размери 80x200 :
388,00 лв. 252,20 лв.

Топ матраци с латекс от eMatraci.bg

Латексът е сред най-предпочитаните материали за матраци и топ матраци, когато желаем да си подарим здравословен и релаксиращ сън. Ефектът от естествената антибактериална защита на материала е изключително значим за хора, страдащи от алергии или такива с по-чувствителна кожа. Топ матраците с латекс впечатляват и със своята ортопедичност - осигуряват оптимална поддръжка на гръбнака, за да не се усеща дискомфорт по време на сън. Насладете се на максимална отмора, избирайки топ матрак от латекс за дома си, често с намаление при нас. В eMatraci.bg латексовите топ матраци, които ви предлагаме, са на лидерът в изработката на латексови продукти за сън - матраци Латекс ЕКОН.

Топ матрак латекс 160 х 200

Топ матраци с латекс - какви разновидности ще откриете?

Латекс ЕКОН са производител с колекция от топ матраци на ниски цени - както от натурален латекс, така и от пенолатекс, специфичен със своята дишаща структура, предотвратяваща запарване. Всички модели латексови топ матраци са със специално издаден сертификат за липса на вредни химикали и субстанции в състава си, което ви гарантира чиста и по-здравословна среда за почивка. Три от моделите топ матраци на Латекс ЕКОН са с ядро от 100% пенолатекс с обособени 7 различни зони на комфорт, като основната им разлика е в калъфите, допълващи удобството на всеки от тях. Топ матрак с латекс ЕКОН е моделът с калъф от трико (комбинация от висококачествен полиестер и вискоза), прошит с допълнителна вата за по-висока степен на мекота при употреба, сваляем с цип. Топ матрак Алое Вера се отличава от останалите топери с допълнителната третировка на сваляемия си калъф с Алое Вера - с естествени хигиенични и лечебни свойства. Създава се по-чиста и деликатна повърхност за сън. Друг, често предпочитан модел, е топ матрак 3D, който е с несваляем калъф, но пък притежава други предимства - борд от 3D дишащ плат, който подсилва преминаването на въздух през ядрото, осигурявайки гарантирано суха среда за сън. Най-луксозният топ матрак от латекс е модел Натура, с ядро от натурален латекс, придаващ още по-голяма еластичност и устойчивост на продукта. При този модел и калъфът е с текстил от 100% органичен памук, с вътрешен калъф отново от памучно трико. Продукт, който без съмнение ще ви предостави здравословен сън, благодарение на естествените си материали в състава.

Топ матрак латекс - намаление

Цени и размери на латексови топ матраци

Топ матраци с латекс ЕКОН се предлагат във всички приети за стандартни размери, като един от най-често търсените е топ матрак с латекс 160 х 200. Други по-често поръчвани размери за топ матрак с латекс са 140 х 200, 144 х 200, 164 х 190, 180 х 190. Единични стандартни размери са 82 х 190, 90 х 200, 120 х 190, 100 х 190. Латекс ЕКОН могат да изработят и модел в индивидуални за клиента размери, но е необходимо преди това да се свържете с нас на тел. 0882910179, за да ви дадем по-точна информация и цена. Благодарение на честите месечни промоции, може да се възползвате и от изгодна покупка на ниска цена за топ матрак от латекс. Безплатна доставка е още едно предимство, което получавате, поръчвайки от нас. Извършваме доставки в цялата страна, без значение от населеното място - София, Бургас, Добрич, Варна, Пловдив, Русе, Ст. Загора, Перник, Слънчев бряг, Благоевград, Сливен, Велико Търново, Габрово и всички останали по-малки градове и села. Само цената на продукта заплащате на куриерите, без нищо допълнително. Възползвайте се от честите промоции и вземете топ матрак с латекс на по-ниска цена, а ако желаете и на изплащане. Ще ви осигури желаната отмора за тялото и ще ви позволи да се будите отпочинали и с усмивка на сутринта.