Евтини матраци с отстъпка до 80%
Подматрачна рамка Comfo Fix Размери 72x190 :
160,43 лв. 128,34 лв.
Подматрачна рамка Лукс Размери 72x190 :
233,59 лв. 175,19 лв.
Подматрачна рамка Комфорт Размери 72x190 :
153,12 лв. 122,50 лв.
Метално легло Комфорт Размери 72x190 :
256,08 лв. 204,86 лв.

Подматрачни рамки Mattro - богато разнообразие в eMatraci.bg

Mattro е бранд с многообразно портфолио, в което присъства и завиден брой модели подматрачни рамки с различни специфики, за да може всеки отделен клиент да открие тази, която ще пасва най-точно на изискванията му за комфорт и стабилна подрепа за матрака. Общото между всички модели подматрачни рамки Mattro е, че са от здрав метален профил, гарантиращ издръжливостта им във времето.

Подматрачни рамки Mattro - разнообразие от видове

Подматрачни рамки Матро - мненияБлизо 20 на брой са моделите рамки, които представят производителите Mattro. Всяка с индивидуалните си характерни особености. Ще срещнете подматрачни рамки Матро с регулация на твърдостта чрез специални плъзгачи, с групирани по двойки ламели, с допълнително подсилване, както и такива с метални крачета, които може да употребявате и като напълно самостоятелно легло. Предлагат също и съвсем иновативна рамка - Лукс с дистанционно задвижване, която може да повдигате в областите на глвата и краката електронно, за да постигнете максимална релаксация. За потребителите, които търсят подсилени подматрачни рамки, от Mattro предлагат модели Максимо - с по-широки ламели в лумбалната област. Този тип рамка се предлага както в стандартен вариант, така и с крачета като самостоятелно метално легло. Издръжливостта е до 180 кг за единичен размер - най-високата от всички модели подматрачни рамки, предлагани в сайта ни eMatraci.bg.
Благодарение на години опит с клиенти, от Mattro знаят, че повечето предпочитат рамките да имат възможност за комбиниране с повдигащ механизъм. Ето защо, те са добавили планки към всичките си модели, където лесно може да се монтира механизма. Някои от моделите се предлагат и комбинирано - с включен механизъм към тях. Подматрачните рамки Комфорт и Лукс могат да се поръчат и във вариант със странично(напречно) повдигане, освен стандартното (посока на отваряне крака-глава).

Подматрачни рамки Матро - ниски цени

Евтина подматрачна рамка Mattro - как да поръчате в eMatraci.bg

Промо офертите, които често обявяваме в сайта ни eMatraci.bg, ще ви дадат възможността да закупите стабилна и качествена подматрачна рамка Mattro на съвсем достъпна цена. До -25% стигат намаленията на цените на подматрачни рамки Mattro. Предлагат се в много на брой стандартни размери (82 х 190, 90 х 200, 120 х 190, 140 х 200, 160 х 200, 164 х 190 и други), като има модели, които предлагат изработка и в по-нестандартни такива. На тел.0882910179 или office@ematraci.bg може да ни потърсите, за да ви дадем цена и срок на изработка, както и да ви помогнем с избора, ако не сте избрали конкретен модел или се колебаете между няколко. Доставката на всяка една подматрачна рамка Mattro е напълно безплатна до градовете Пловдив, Варна, Добрич, София, Русе, Сливен, Стара Загора, Хасково, Велико Търново, Благоевград, както и до всяко друго населено място в България, дори до най-малките такива. Възползвайте се от ниски цени, професионално обслужване и безплатната доставка на eMatraci.bg. Подарете си спокойствие по време на сън!