Евтини матраци с отстъпка до 80%
Матрак VertheComfort Размери 82x190 :
880,00 лв.
Матрак VertheProximate Размери 80x200 :
1646,00 лв.
Матрак VertheSlapping Размери 80x200 :
2026,00 лв.

Матраци Verthora

Матраци Verthora са български производители, специализирани в производството на ергономични продукти за сън, създадени чрез иновативна технология, която допринася за правилната позиция на тялото, през цялата нощ и значимо подобряване на комфорта. Продуктите за сън от Verthora, осигуряват персонална грижа за здравето на потребителите, благодарение на проектираните по индивидуален дизайн и сертифицирани по европейски стандарт продукти. Технологията, чрез която се изработват продуктите, не само допринася за правилната позиция, но и намалява осезаемо напрежението в главата, подобрява кръвообращението и ще ви накара да се насладите на пълноценна почивка.

Матраци Verthora

Използвани материали в изработката на матраци Verthora

Всички продукти под бранда Verthora се изработват от висококачествен полиуретан, изграден по специална хипоалергенна формула, както и други качествени материали. Иновативната технология Traction, която е заложена в продуктите представлява оребрена конструкция, която разполага със свойството да отпусне гръбнака и да забравите за всякакъв тип болка. Оребрената повърхност, разположена в матрак от Verthora, разполага с подвижни ребра, които при допир с тялото започват да се движат в две противоположни посоки така, че да предразположат гръбнака в най-удобната позиция. Всички материали заложени в матраците са съобразени с персоналните нужди на потребителите. Спомагат за снемане на напрежението от тялото, облекчават появилата се болка, подходящи за използване при различен тип заболяване, като дискова херния, шипове, сколиоза, а дори и при неспокоен сън.

Матраци Verthora - материали

Матраци Verthora - размери и безплатна доставка

Матраци Verthora предлагат продуктите си за сън, не само в стандартни размери като 140/200, 144/190, 160/200, 164/190 и 180/200, но и в нестандартни размери по желание на клиента. Всички предлагани продукти на производители Verthora се предлагат с безплатна доставка до дома, както за големите градове - Русе, Варна, Пловдив, София, Монтана, Добрич, Велико Търново и други, но и за всички останали по-малки градове и села. Ако се затруднявате в избора си на матрак от Verthora или друг продукт за сън, може да се свържете с нас на телефон 0882910179. Според желанието и изискването ви, ние ще ви предложим най-подходящите продукти за постигане на максимален комфорт.