Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак MagniProtect Размери 82x190 :
265,00 лв.
Топ матрак Virtuoso Размери 82x190 :
1799,00 лв.

Топ матраци Magniflex в eMatraci

В търсене ли сте на топ матрак, който да подобри качеството на съня ви и да ви накара да се отпуснете напълно? Ние от eMatraci ви предлагаме да се насочите към топ матрак Magniflex. Матраци Магнифлекс са Италиански производител, който изработва продукти за сън от най-висок клас, изградени по най-новите технологии, които придават максимално удобство. Освен двулицеви матраци и възглавници, производителите предлагат и топ матраци, които определено ще повишат удобството на матрака ви. Всички топ матраци Магнифлекс се изработват по най-новите технологии, а материалите които са заложени в тях гарантират на 100% здравословна и чиста среда за сън. Доказателство за качеството на топ матраци Magniflex и другите им продукти е гаранцията, която е безсрочна за всеки един продукт от портфолиото.

Топ матраци Magniflex

Предимства на Топ матраци Магнифлекс

Топ матраци Магнифлекс предлагат на потребителите няколко модела, които са изработени по всички критерии и изисквания на клиентите. Топ матрак MagniProtect е модел, който се предлага на по-бюджетна цена, изграден изцяло от термочувствителен материал, а именно мемори пяна. Той подпомага тялото да заеме най-удобната позиция за сън и прецизно следва всички извивки. Едно от най-важните свойства на топ матрак MagniProtec е това, че той се бори срещу КОВИД 19. Съдържащите се антивирусни агенти в дамаската на топ матрака спомагат за премахване на вируса. Меките влакна, които са вградени в топ матрака допълват мекотата и допринасят за удобството по време на почивка. Друг топ матрак от колекцията на Магнифлекс е топ матрак Virtuoso. Той е подходящ за почитателите на продуктите от най-висок клас. Изработен с конски косъм, мериносова вълна и кашмир, топ матрака е с изключително луксозена визия и ще ви предостави мекота. Височината на топ матраци Магнифлекс са 4 и 5 см, като всички продукти се изпращат в компактен вид, навити на руло и лесни за транспортиране.

Поръчка на топ матрак Magniflex

Поръчка на топ матрак Магнифлекс

При нас може да направите поръчка по следните начини – по телефона, онлайн през сайта, в чат системата или по имейл. Поръчка на топ матрак Magniflex може да направите за следните размери 82 / 190, 90 / 200, 120 / 190, 140 / 200, 160 / 200, 180 / 200 и други, ако размера ви не присъства в менюто с размери на продукта е добре да се свържете с нас, за да поръчате в индивидуален размер. Доставянето на продуктите е безплатно до входа на жилищната сграда бе да дължите допълнителни такси, както за по-големите градове като Добрич, Варна, Перник, Кюстендил, Пазарджик, София, Бургас и други, така и за малките населени места в цялата страна.