Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак Memory Spa Размери 72x190 :
190,00 лв.
Топ матрак Triology Размери 82x190 :
139,00 лв.
Топ матрак Silver Memory Размери 72x190 :
181,00 лв. 144,80 лв.

Топ матраци ТЕД - качество на достъпна цена

ТЕД е производител добре познат и водещ не само в България, но и в чужбина с разработена своя собствена линия от различни продукти за сън. Освен с матраци, ТЕД са известни и с качествените си топ матраци, спални, възглавници и други продукти, които добринасят за пълноценната почивка. Функцията и предимствата на топ матраци ТЕД е да балансира и коригира усещането на матрака ви, и да подобри удобството му, а също така и да коригира недостатъците. Освен върху матрак, топ матраци ТЕД могат да бъдат използвани и върху канапета или дивани. Поставен отгоре веднага ще усетите подобрение в комфорта. Богатото портфолио на производители ТЕД съдържа топ матраци с различни степени на усещане и материали, които са съобразени с всички изисквания на потребителите.

Топ матраци ТЕД

Топ матраци ТЕД - материали и предимства

Топ матраци ТЕД ще срещнете с различни материали, като един от основните и най-предопичтани е Мемори пяната. Продуктите изградени от този вид материал придават мекота и са подходящи в случаите когато матрака или дивана ви са прекалено твърди. Друг материал, който се използва за изработката на топ матрака от ТЕД е профилирана високоеластчина пяна, която създава нежно усещане за масаж и отпуска тялото максимално. Някои от топ матраците се предлагат и със специално охлаждащо действие, което е подходящо за по-топлите сезони, тъй като придава леко прохладно усещане. Освен с материали, топ матрак ТЕД ще ви впечатлят с качеството на дамаските. Текстила при някои от продуктите съдържа сребърни влакна, които имат силно антибактериално действие. Други са от текстил, който не позволява на топ матрака да се хлъзга или размества. Топ матраците със свалеми калъфи ви гарантират лесно поддържане на чиста среда за сън. Топ матрак ТЕД ще промени представата ви за комфорт.

Топ матраци ТЕД - материали

Достъпни цени и промоции за всеки топ матрак ТЕД

Ние от eMatraci.bg ще ви предоставим възможността да се сдобиете с нов топ матрак ТЕД на достъпни цени, като всеки месец ще ви предоставяме възможността да се възползвате от актуалните им намаления. Всеки един стандартен единичен размер 72х190, 82х190, 90х190, 90х200, 114х190, 120х190, и често поръчвани двойни при топ матрак ТЕД 160х200, 140 на 200, 144х190, 164 на190 или 180х200 може да бъде закупен на промоция. При топ матраци с нестандартни размери отново може да се възползвате от актуалните намаления след запитване. Ако размера, който желаете да поръчате не присъства в полето, може да се свържете с нас, за да ви съдействаме. Независимо от продукта на който ще се спрете ние ще се погрижим да го доставим безплатно до всеки един град или село посочено от вас - София, Варна, Пловдив, Бургас, Видин, Монтана, Димитровград и други, а също така и до селата в цялата страна. Подобрете комфорта на всички в семейството с качествен продукт за сън и се наслаждавайте всеки ден на неописуемо удобство.