Евтини матраци с отстъпка до 80%
Спалня Martin Размери 140x200 :
1719,00 лв.
Спалня Martin Up Размери 140x200 :
1719,00 лв.
Спалня Katrin Размери 140x200 :
1749,00 лв.
Спалня Katrin UP Размери 140x200 :
1749,00 лв.

Спални и легла НАНИ от eMatraci.bg - комфорт и стил във вашата спалня

Спалнята е съсредоточение на вашата почивка и релаксация, затова изборът на правилната спалня и легло играе ключова роля. Спални и легла НАНИ предлагат изключителен комфорт, стил и качество, които ще направят вашия сън незабравим.

Легло НАНИ - Отлично решение за вашия дом

Спални НАНИ са проектирани с мисълта за предоставяне на цялостно решение за вашата спалня.

Спални и легла НАНИ

Тук можете да намерите разнообразие от стилове и дизайни, които да отговарят на вашите предпочитания и да придадат на спалнята ви уют и елегантност. Всички легла НАНИ представляват перфектното допълнение към вашата спалня. Тяхната тапицирана облицовка придава на стаята топлина и уют. Можете да избирате между вариантите с крачета или без тях, според вашите предпочитания - модели Martin или Martin Up, както и спалня Katrin или Katrin Up. Всички те са с включена подматрачна рамка и повдигащ механизъм, за да може да употребявате подматрачното пространство за съхранение на допълнителен багаж.

Спалня от матраци НАНИ - цени и размери

Спални и легла НАНИ се предлагат с отлично съотношение между цена и качество. Също така се изработват в най-търсените размери, включително 140/200, 160/200 и 180/200, за да отговарят на вашите нужди и пространство.

Матраци НАНИ спалня

Легло НАНИ с безплатна доставка за цялата страна

За ваше улеснение, предоставяме безплатна доставка на спални и легла НАНИ за цялата страна, включително градовете Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен и Перник.

За поръчки и допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0882 910 179 или чрез имейл на office@ematraci.bg. Разнообразие от стилове, комфорт и качество - всичко това ще намерите в спалните и леглата НАНИ, предлагани от eMatraci.bg