Евтини матраци с отстъпка до 80%
Матрак VertheProximate Размери 80x200 :
1646,00 лв.
Матрак VertheComfort Размери 82x190 :
880,00 лв.
Матрак VertheSlapping Размери 80x200 :
2026,00 лв.

Матраци

Ние от eMatraci.bg сме лидери в доставките на продукти за сън. Освен иновативните продукти за спалня като матрак, топ матрак и други, ние предлагаме и всякакви други аксесоари за здравословен и спокоен сън. Продуктите предлагани в нашият онлайн магазин се предлагат на най-ниски цени, освен това извършваме експресни безплатни доставки на територията на цялата страна. В е-магазина ни ще откриете продукти за сън на най-големите дистрибутори на матраци, като матраци Mattro, матраци ТЕД, матраци Magniflex, матраци isleep,  Парадайс, Латекс Екон, Блян, матраци Нани  и много други. 

Матраци Виденов

Видове предлагани матраци

Матраците, които се предлагат могат да се сведат до следните два типа - еднолицев матрак и двулицев. Двулицевят матрак има особено специфичен начин за опаковане, а именно да се доставят на руло. Ролирането на матраците не зависи от ядрото им, могат да се навиват както модели без пружини, така и пружинните модели. Този тип матрак притежава две страни на използване, за това е препоръчително да бъдат завъртани и използвани и от двете страни, за да може матрака да се износва равномерно. Това му осигурява и по-дълъг период на експлоатация. Двулицевите модели се използват задължително с подматрачна рамка или основа тип хотелско легло. Еднолицеви матраци разполагат с вградена подматрачна рамка, която осигурява на ядрото непрестанен приток на въздух и лесно могат да бъдат монтирани към повдигащ механизъм. Обикновено рамката е дървена, но при някои производители тя е метална.  Еднолицевият матрак може да бъде използван само от едната страна. Ако се спрете на еднолицев матрак, трябва да вземете внимателно размерите на леглото, освен това не могат да бъдат навивани на руло. Едни от най-предпочитаните размери матраци са 160/200, 90/200, 120/190 и размер 140/200.  

Матрак Дормео

Използвани материали при производството на матраците

Не на всеки е известно как се обработват естествените материали, преди да бъдат поставени в леглото. Ние залагаме на стандартния избор на опции като твърдостта на матрака, ширината на леглото и конфигурацията. Често използваните материали биват - мемори пяна, кокосова вложка, покет пружини, бонел пружини и много други качествени материали. Дамаските на матраците също са изработени от качествени фини текстили, които са нежни към кожата.

При нас може да откриете както по-евтин матрак, така и модели на по-високи цени с отлично качество. Ако се чудите дали да изберете еднолицев матрак или двулицев, може да се свържете с нас на посочените телефони или чат системата ни. Всички продукти се доставят безплатно до всички населени места като Пловдив, София, Варна, Бургас, Благоевград, Велико Търново, Добрич и други.