Матрак VertheSlapping

2026,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Матрак VertheSlapping от Verthora

Матрак VertheSlapping е изработен, за да осигури на потребителите удобство, комфорт и да подобри качеството на съня. Продукта на матраци Verthora разполага с вложени материали, които правят матрака отличен избор ако страдате от болки в гърба, сколиоза, схващане в областта на гръбнака и врата, дискова херния, а също така е подходящ и за спортисти. Моделът разполага със система Traction - подвижен, оребрен горен слой, разполагащ с движещи се към главата и краката меки ребра. Те позволяват на гръбначния стълб да се изправи в правилна позиция и подобряват кръвообращението в цялото тяло.

Матрак VertheSlapping - разрез

Под тази система, матрака е изграден от разделено на две ядро, като всяко едно от тях съдържа различни по плътност и твърдост материали. Цялата сърцевина на матрака е прибрана в еластичен калъф, предпазващ материалите от нараняване. Ципът на външният калъф го прави лесен за сваляне, а дори и почистване, за да си осигурите чиста среда за сън. Вътрешността на матрака може да бъде обръщана за постигане на максимално удобство и предпочитаната от вас и партньора ви твърдост. Височината на матрака е 30 см и разполага с гаранция от 10 години. Матракът е двулицев, но се използва само от посочената от производителя страна.

Определяне на твърдост

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Високоеластична пяна
Предимства
Две страни с различно усещане, Индивидуален комфорт за всеки партньор, Висококачествена дамаска, Вътрешен калъф , Разпределя тежестта равномерно, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен, Антибактериален
Височина
30 см.
Цип на калъфа
Да
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
10 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти