Матрак VertheProximate

1646,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Матрак VertheProximate - Verthora

Матрак VertheProximate е комбинация от модерна визия и ортопедично ядро, предлагащо здравословна позиция на тялото и качествена почивка. Матраци Verthora, създават модела чрез модерна технология, съчетаваща няколко различни системи за сън. Сърцевината на матрака, разполага с подвижна система Traction, представляваща плътен слой пяна със специално оребрена повърхност. Еластичността и мекотата на всяко едно ребро им осигурява движение към краката и главата, като по този начин, подпомагат гръбнака да се изпъне и заеме най-удобната позиция за сън. Долната част на ядрото е разделено на две части при матрак с двоен размер.

Матрак VertheProximate - разрез

Всяко едно ядро е изградено от различни по плътност и еластичност материали. Това придава на матрака две страни с различна твърдост. За удължаване на живота на цялото ядро, матрака разполага с общ вътрешен протекторен калъф и завършващ визията на матрака, външен свалящ се калъф с цип. Матрак VertheProximate се използва с отделно закупена рамка или твърда основа, но може да се използва само от едната страна. Моделът е подходящ за потребители, които имат следните заболявания: болки и схващания в гърба и шията, дискова херния, сколиоза, кожни проблеми и неспокоен сън.

Определяне на твърдост

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Високоеластична пяна
Предимства
Две страни с различно усещане, Индивидуален комфорт за всеки партньор, Висококачествена дамаска, Вътрешен калъф , Разпределя тежестта равномерно, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен, Антибактериален
Височина
25 см.
Цип на калъфа
Да
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
10 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти