Топ матраци ТЕД за хотели

  1. Топ матраци ТЕД
  2. Топ матрак Silver Memory
  3. Топ матрак Nova
  4. Топ матрак Adeona
  5. Топ матрак Adry Cool

Топ матраци ТЕД

Матраци ТЕД разполагат с огромно изобилие от топ матраци. Сами по себе си този тип продукти за спалня са идеален вариант за потребители, които желаят да направят своето легло по-удобно или да удължат с известно време периода със стария матрак, докато закупят нов. Наистина, с топ матраци е изключително лесно да направите своите матраци значително по-комфортни, а старите – почти като нови, без видими и осезаеми следи от употреба. Особено ако става въпрос за топ матраци ТЕД.
Наред с това, от фирма матраци ТЕД вече години наред разполагат със специализирана категория с аксесоари за вашите хотели. В тази категория собствениците на туристически обекти (не само хотели, но и комплекси, къщи за гости, частни вили за отдаване под наем и т.н) ще намерят и богато разнообразие от топ матраци. Днес, екипът на eMatraci.bg ви е приготвил специална селекция от топ матраци ТЕД за хотели. Сред тях, със сигурност, ще намерите идеалното решение и за своя туристически обект. Разгледайте предложенията за топ матраци ТЕД, налични на склад и за доставка до всяка точка на страната от eMatraci.bg още сега.

Топ матрак Silver Memory

Представяме ви топ матраци Silver Memory. Този модел матраци за хотел е от най-новите продукти на матраци ТЕД, като представлява и последната гама от аксесоари за сън в емблематичната колекция Silver Collection. За дамаската на топ матраци Silver Care трябва да кажем най-вече това, че е с втъкани сребърни нишки. Напомняме ви, че благородният метал разполага със силно изразено дълготрайно антибактериално и антиалегенно действие, като осигурява хигиенична среда за сън и не позволява появата на неприятни миризми. Същевременно, сърцето на топ матраци Silver Memory e изградено от висококачествена полиуретанова пяна. Тя създава стабилност и тежест на топера и слой мемори пяна за допълнителен комфорт. Мемори пяната, както сигурно вече знаете, омеква при по-висока температура и запомня извивките на тялото, като намалява максимално напрежението в зоните на натиск. Топ матраци за хотели Silver Memory имат калъф с цип, което ги прави лесни за поддръжка и чудесен икономичен избор за собствениците и мениджърите на туристическите обекти.

Топ матрак Nova

Точно такива са и следващите топ матраци за хотели от матраци ТЕД, а именно моделът Nova. Освен че е с цип, калъфът е създаден от деликатни и луксозни материи от висок клас: текстил TED Balance, с бамбукови и памучни нишки, антистатично третиране и абсорбиращи свойства. В допълнение, топ матраци Nova имат силно изразено ядро от AquaMemory пяна, което нежно обгръща тялото и дарява с отпускащ релакс и спокойствие.

Топ матрак Adeona

Топ матраци за хотели Adeona са създадени по една от последните технологии на матраци ТЕД: модерната Air Flex технология. Тя предполага сърцевина от полиуретанова пяна, пропускаща въздух през структурата си и осигуряваща проветрива среда, без вредни влияния и висококачествена дамаска от мемори пух.

Топ матрак Adry Cool

Последно, но не по важност, топ матраци Adry Cool са с иновативно двупластовото ядро от мемори пяна и гел капсули с охлаждащ ефект. Долната част на тези топ матраци за хотели е от анти-слип плат, който гарантира стабилност и предотвратява хлъзгането. Отворената структура е съставена от вентилационни канали, които целят свободното преминаване на свеж въздух и създават усещане за нежен морски бриз, който нежно обгръща тялото и носи усещане за прохлада.

Не се колебайте да се свържете с нас в случай, че имате въпроси относно предлаганите в категорията ни топ матраци за хотели продукти от пловдивските лидери в сферата, матраци ТЕД! Ние сме на ваше разположение за всякакви въпроси!

Подобни статии

Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Какви топ матраци за хотели да изберем? Същност на различните топ матраци за хотели Топ матраците представляват специфичен вид матраци, които се отличават по функция и вид от нормалните,...
С какви матраци да обзаведете хотела?
С какви матраци да обзаведете хотела?
Подходящи матраци за хотели Повечето съвременни производители на матраци разполагат със специална категория или дори отделна линия матраци, предназначени специално за хотели. В действителност,...
Топ матраци
Топ матраци
Какво е топ матрак? Топ матракът е аксесоар, който се използва с матрак. Всъщност топ матракът е вид тънък матрак, чиято височина варира между 3 см и 9 см. Топ матраците, подобно на матраците,...
Топ предложения за матраци в България
Топ предложения за матраци в България
Топ матраци, които можем да намерим в България В случай, че сте се заели с обзавеждането на спалнята или просто искате леко да я освежите, освен мебели, трябва да обмислите и варианта за нови...