Топ предложения за матраци в България

  1. Топ матраци, които можем да намерим в България
  2. Ето и списък с едни от най­-добрите топ матраци, които можете да намерите в България:
  3. 1. Матраци Тед
  4. 2. Матраци Блян
  5. 3. Матраци Магнифлекс
  6. 4. Матраци Парадайс

Топ матраци, които можем да намерим в България

В случай, че сте се заели с обзавеждането на спалнята или просто искате леко да я освежите, освен мебели, трябва да обмислите и варианта за нови матраци. Матракът е еднакво важен с леглото, на което спите. Всъщност, матраците са фактор номер едно за пълноценен и здравословен сън. От тяхното качество зависи не само колко бързо ще заспивате и дали ще успеете да се наспите, но също и здравето ви. Ако се снабдите с някой от предлаганите в момента на пазара топ матраци, ще избегнете проблеми като гръбначни изкривявания, болки в кръста и дори главоболието. В тази връзка, добре е да знаете кои са наистина качествените и заслужаващи парите си матраци у нас.

Ето и списък с едни от най­-добрите топ матраци, които можете да намерите в България:

1. Матраци Тед

В момента, огромен пазарен дял в бранша държат именно те, Матраци Тед. Фирмата се доказа като не просто лоялна към своите клиенти, но и като един от най­-добрите производители на матраци. Качеството им се оценява на много високо, а освен това комуникацията между клиенти и служители на фирмата е също на добро ниво от гледна точка на консултации, отзивчивост при ползване на гаранция и т.н.

2. Матраци Блян

Не по-­малко известни са и матраци Блян. Между другото, това е първият български производител на двулицеви матраци от типа на непружинните. Техният дебют се осъществява през 94­-та година и до сега се смятат за изключително качествени, комфортни и най-­вече издръжливи във времето. Фирмата се намира в Русе, но има дистрибутори из цялата страна, а освен това, и предлага доставки от централния си склад до всяка точка на България.

3. Матраци Магнифлекс

Макар и да не са български, матраци Магнифлекс са страхотен избор за вашия дом, комфорт и спокойствие в спалнята. Тези матраци са италиански и според нашите лични скромни наблюдения, са сред най-­добрите в целия Европейски съюз. Въпреки че това не са съвсем най-евтините матраци, качествата им оправдават малко по­-високата цена, срещу която се предлагат. В България могат да се намерят почти навсякъде, където се продават топ матраци.

4. Матраци Парадайс

Влезли на пазара още през 2001 година, матраци Парадайс са сред най-­често купуваните от българите. Причините за това съвсем не са малко, но като основни можем да изтъкнем екологично чистите материали, от които са изградени, безупречната изработка и най­-вече богатото разнообразие от модели: еднолицеви, двулицеви, матраци за така нареченото френско легло и много други. Матраци Парадайс са леки и елегантни, което ги прави и толкова популярни в сферата на хотелиерството. Много от родните ни хотели препоръчват именно Матраци Парадайс!

Вече знаете кои са топ марките матраци у нас и можете спокойно да направите своя избор, без да се притеснявате, че ще похарчите много пари за нищо или ще попаднете на некачествена стока, от която ще ви боли гърба или ще ви причини безсъние. Пожелаваме ви приятно пазаруване и сладки сънища на новия ви матрак!