Матраци на руло

  1. Какво трябва да знаем за матраци на руло
    1. Производителите предпочитат да доставят матраци на руло
    2. Все по-често се произвеждат матраци на руло
    3. Ролираните матраци се съхраняват по-лесно
    4. Ролирането не оскъпява

Какво трябва да знаем за матраци на руло

Матраци на руло или така наречените ролирани матраци представлява обикновени навити матраци. Това може да са двулицеви матраци, матраци с мемори пяна и дори пружинни матраци. Отличаващият ги фактор в случая е начинът им на пакетиране, тоест техният търговски вид. Ролирани матраци не биха били изложени в разпънато положение в магазина за матраци. В същото време, ако искате да го пробвате, винаги ще има изложена мостра, позволяваща ви да прецените фактора удобства, степента на твърдост и т.н. Когато говорим за матраци на руло буквално си представяме руло, под формата на което е сгънат нашият матрак. Каква е ролята им в съвременната търговия на матраци и защо все повече производители решават да включат към различните си колекции – двулицеви матраци, матраци от еко материали, ортопедични матраци и т.н. – и матраци на руло? Вижте повече подробности за тях още сега:

Производителите предпочитат да доставят матраци на руло

Ролирани матраци се предпочитат особено много от дистрибуторите на матраци. Когато ги закупуват директно от производителите, за тях е по-лесно да ги транспортират, като ги запазят в изряден търговски вид, без да нарушават цялостта и качествата им. Това транспортиране е и по-евтино, защото изисква по-малки или по-малко на брой транспортни средства и разходи. Удобството по пренасяне се прехвърля и върху индивидуалния клиент, който може спокойно да си купи няколко двулицеви матраци – за чисто новия дом, например – без да се притеснява за доставката.

Все по-често се произвеждат матраци на руло

Все повече фирми започват да произвеждат ролирани матраци. Следователно, изборът става все по-богат, тоест потребителят днес не е ограничен с определени марки, които могат да му предложат матраци на руло.

Ролираните матраци се съхраняват по-лесно

С навити матраци, между другото се разрешават и много проблеми за бизнеса. Представете си колко трудности би имал мениджърът или собственикът на голяма база, комплекс или хотел, ако тепърва трябва да се снабдява с качествени двулицеви матраци за своите гости. Ако това са матраци на руло, транспортът ще е доста по-лесен, а щетите при пренасянето – почти нулеви.

Ролирането не оскъпява

Навити матраци можете да купите на еднакви цени по сравнение с останалите видове матраци. Обикновено, разликата е нищожна, а понякога и нулева. Факт е, че технологията по изработка на ролирани матраци не оскъпява по никакъв начин продукцията. Така, печелят и потребителите, и производителите, но както вече пояснихме, най-вече дистрибуторите.

Ако мислите да купите именно ролирани матраци, най-добре е първо да се осведомите за това кои от качествените производители на матраци се занимават с такива категории аксесоари за сън. Разгледайте големите магазини за матраци, проверете директно в официалните страници на вашите фаворити сред модерните матраци или просто въведете ключовите думи навити матраци, ролирани матраци и т.н., за да намерите подробна информация. При всички случаи, вие, определено, правите доста добър избор, като се спирате именно на такъв тип удобни матраци с още по-удобна и практична изработка. Успех в пазаруването, скъпи приятели! Навитите матраци ви очакват!

Подобни статии

Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Какви топ матраци за хотели да изберем? Същност на различните топ матраци за хотели Топ матраците представляват специфичен вид матраци, които се отличават по функция и вид от нормалните,...