Как да изберете правилния размер на дивана за вашия жилищен интериор?

  1. Правилният размер на дивана - ключ към комфорта и стилът на вашия дом
    1. Изберете перфектния диван за вашето пространство и вкус
  2. Изборът на правилния размер на дивана
    1. Размери на дивани - практичност и стил
    2. Цена и размери на дивана
    3. Безплатна доставка за цялата страна

Правилният размер на дивана - ключ към комфорта и стилът на вашия дом


Изберете перфектния диван за вашето пространство и вкус

Диваните са неотделима част от вашия дом и интериорен стил. Те не само предоставят удобство и комфорт, но и играят важна роля във визията на стаята. Изборът на правилния размер на  дивана е ключова стъпка към създаването на хармоничен и функционален интериор. В тази статия ще разгледаме как да изберете правилните размери на дивана, независимо дали търсите ъглов диван или обикновен модел, както и как да съчетаете размерите с цената.

Изборът на правилния размер на дивана

Първата стъпка към избора на правилния размер на дивана е да оцените наличното пространство във вашия дом. Измерете ширината, дължината и височината на мястото, където ще поставите дивана. Запишете тези размери, за да можете да ги сравните с размерите на потенциалните дивани.

Размери на дивани - практичност и стил

Ще разгледаме какви са подходящите размери за различни видове дивани:

Видове размери при диваните

Тройка диван: Този стандартен диван обикновено има размери около 200-230 см в дължина и 90-100 см в широчина. Той предоставя комфорт и се побира в повечето жилища.

Двойка диван: Двоен диван обикновено има размери около 160-190 см в дължина и 80-90 см в широчина. Той е подходящ за по-малки стаи или като част от комбинация с други мебели.

Ъглов диван: Размерите на ъгловите дивани варират, но обикновено са между 250 и 300 см в дължина и 160-200 см в широчина. Те са идеални за по-големи стаи и предоставят много
място за сядане.

Модулни дивани: Тези дивани имат гъвкави размери, тъй като могат да се сглобяват от различни модули. Това ви позволява да персонализирате размерите спрямо вашите нужди и
пространство.

Цена и размери на дивана

След като сте определили правилния размер за вашия диван, трябва да разгледате вашия бюджет. Диваните се предлагат в различни ценови категории, които често зависят от материалите, дизайна и производителя. Важно е да съчетаете размерите с цената и да намерите оптималното съотношение между тях.

Ние предлагаме разнообразие от дивани с различни размери и цени, за да съобразим с всеки бюджет и интериорен стил.

Безплатна доставка на дивани

Безплатна доставка за цялата страна

За нашите клиенти от градовете Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен и Перник, ние предлагаме безплатна доставка на всички дивани. Това означава, че вие можете да се насладите на комфорта на новия си диван, без да се притеснявате за допълнителни разходи.

Изборът на правилния размер на дивана е ключов за вашето удобство и стил в дома ви. Измерете пространството си, съобразете го с бюджета си и разгледайте разнообразието от дивани на eMatraci.bg. Не забравяйте, че нашият екип е на разположение за въпроси и съвети на телефон 0882 910 179 или по имейл на office@ematraci.bg. Разнообразието от размери и цени ви предоставя възможността да намерите перфектния диван за вашето жилище и стил. Насладете се на комфорта и елегантността на новия си диван с безплатна доставка до вашия град!