Ъглов диван Милано

3488,00 лв. 2790,40 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Ъглов диван Милано - Mattro

Ъглов диван Милано е модел, който ще придаде на дома ви елегантност и ще ви подсигури оптимален комфорт, дори при ежедневно използване. Корпуса на диван Милано е изграден от сух дървен материал в комбинация с ПДЧ. Тези материали осигуряват по-голяма издръжливост и дълъг период на експлоатация, дори при по-големи натоварвания. Функционалността на ъгловия диван се състои във функцията сън с която разполага. При този модел, разполагате с две единични легла, всяко с размер 90/190 см, идеален вариант при неочаквани гости. Под леглата ще откриете и две ракли, които са отличен вариант за прибиране на багаж или съхраняване на вещи.

Ъглов диван Милано - ракла

За по-голямо удобство, седалката и облегалката на дивана, разполагат с вложена специална зигзагообразна пружинна система, комбинирана с висок клас HR пяна, предразполагащи тялото към пълно отпускане и удобство. За още по-голям комфорт дори само при седене, дивана разполага с големи облегални възглавници, които са изградени от специален силиконов пълнеж. Ъглов диван Милано се предлага в дамаски с различни цветове, като избора им е безплатен. Всички дамаски от картела са от висок клас, нежни при допир с тялото, могат да бъдат почиствани лесно и придават завършен вид на дивана.

►►Разгледайте дамаски за ъглов диван Милано

Дамаски за дивани Mattro

Характеристики

Производител
Материал
Дърво, Високоеластична пяна, Бонел пружини
Предимства
Висококачествена дамаска, Дамаска по избор, Седална част с пружини, Облегалка с пружини, Ракла за прибиране на вещи, Функция сън
Гаранция
2 години

Препоръчани продукти