Матрак Diamond

1854,72 лв. 927,36 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 26.09.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Подарък възглавници Active Air:

  • за матрак с ширина до 120 см - 1 бр. възглавница
  • за матрак с ширина над 120 см - 2 бр. възглавници

Матрак Diamond - Mattro

Матрак Diamond е поредното луксозно попълнение към богатата колекция на матраци Mattro. Основното предимство на модела е изборът на твърдост спрямо индивидуалните предпочитания на партньорите, посредством разместване на слоевете. Материалите, от които е съставен моделът, са: два слоя високоеластична пяна - Ultra Soft - 10 см и Soft Foam - 12 см, както и профилиран слой мемори пяна Memory Massage (4см). Memory Massage пяната, не само приема извивките на тялото, но е и специално профилирана и осигурява лек масажиращ ефект по време на сън.

Матрак Diamond - разрез

Мемори пяната и Soft Foam пяната са във вътрешен калъф с цип, а ULTRA soft пяната е в отделен калъф, което улеснява разместването на слоевете. Цялостната визия на матрак Diamond се завършва от специалната дамаска. От едната ѝ страна е добавена и 2 см мемори пяна. Калъфът на модела, който може да се сваля и да се пере при ниски градуси. Изберете гарантираното качество и добрия сън с матрак Diamond и матраци Mattro.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Мемори пяна, Високоеластична пяна, Профилирана пяна
Предимства
Две страни с различно усещане, Индивидуален комфорт за всеки партньор, Масажиращо усещане, Висококачествена дамаска, Облекчава натрупаното напрежение, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Мек, Среден към мек, Средно твърд, Регулиране на твърдостта
Височина
28 см.
Цип на калъфа
Да
В какъв вид се доставя
На руло
Гаранция
25 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти