Матрак Gala Memory

369,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Матрак Gala Memory - подарък възглавници

Двулицев матрак Gala Memory

Gala Memory е двулицев матрак произведен от бранда Парадайс характеризиращ се с висока степен на издръжливост и качество. В основата на матрака е заложена най-предпочитаната ортопедична система за сън, а именно тип покет пружини. Индивидуално опакованите пружини осигуряват индивидуален комфорт, разпределят всяка една точка на тялото и предоставят необходимата опора по време на сън. От едната страна на пружинния пакет е добавен слой еластична пяна, която освобождава тялото от натрупано напрежение и отпуска мускулатурата.

Двулицев матрак Gala Memory - ядро

Към нея е добавена и мемори пяна в текстила, която се нагажда спрямо извивките на тялото и придава допълнително мекота. От другата страна може да се насладите на Soft пяната, която придава средна степен на усещане и осигурява отлична проветривост на ядрото. Луксозният текстил на матрака е изграден от специален текстил jojoba, който се грижи отлично за кожата. Борда на матрак Gala Memory е снабден с 3D дишаща лента, увеличаваща притока на въздух към сърцевината и осигуряваща по-дълга експлоатация на матрака.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Мемори пяна, Покет пружини, Високоеластична пяна
Предимства
Две страни с различно усещане, Висококачествена дамаска, 3D дишаща лента, Текстил Jojoba, Разпределя тежестта равномерно, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Среден към мек
Височина
22 см.
Цип на калъфа
Не
В какъв вид се доставя
На руло
Гаранция
10 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти