Матрак Елеганс

1290,44 лв. 361,32 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 05.12.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Двулицев матрак Елеганс от Mattro

Двулицев матрак Елеганс е иновативен продукт на матраци MATTRO, който успешно съчетава грижата за здравето и комфортното усещане. Ядрото на модела е без пружини и е изградено от плътна полиуретанова пяна с ортопедични свойства, благодарение на които тялото е в правилна позиция за сън. Дишащата структура на пяната позволява свободното преминаване на свеж въздух, който осигурява здравословна среда за сън.

Матрак Елеганс - разрез

От едната страна е разположен слой профилирана пяна, която предлага 7 обособени зони за най-натоварените части на тялото. Благодарение на нея главата, раменете, кръста, таза, бедрата, коленете и глезените получават твърдостта, от която имат нужда за пълноценна почивка. Матрак Елеганс има и страна с мемори пяна, която следва извивките на тялото и подобрява кръвообращението и релаксацията. Качествената изработка на продукта е завършена с калъф от висококачествен, антибактериален Bublle текстил. Матрак Елеганс на матраци MATTRO е правилният избор, ако желаете да осигурите здравословен и комфортен сън за себе си, децата си или останалите членове на семейството ви.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Мемори пяна, Високоеластична пяна, Профилирана пяна
Предимства
Масажиращо усещане, Висококачествена дамаска, Облекчава натрупаното напрежение, 7 зони на комфорт, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Средно твърд
Височина
21 см.
Цип на калъфа
Да
В какъв вид се доставя
На руло
Гаранция
15 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти