Матрак Avangard

1398,22 лв. 699,11 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 13.06.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Подарък възглавници Comfort-S:

  • за матрак с ширина до 120 см - 1 бр. възглавница
  • за матрак с ширина над 120 см - 2 бр. възглавници

Матрак Avangard от Mattro

Що се отнася до създаването на качествени и здравословни продукти за сън, то производители матраци Mattro са перфекционисти в създаването на качествени продукти за сън. Двулицев матрак Avangard е създаден с 3 ядра с различни технологии и степени на усещане - Memory Foam High Quality (мемори пяна с високо качество), Soft Foam (омекотена пяна) и Hard Foam (пяна с висока степен на твърдост). Memory Foam High Quality е материал, който има свойството да поема от топлината отделяна от тялото и с точност да следва извивките му.

Двулицев матрак Avangard - разрез

Soft Foam осигурява на гръбначния стълб правилна позиция и придава необходимата мекота. Hard Foam е с висока степен на твърдост и не позволява на тялото да потъва. Според предпочитанията ви, лесно може да разместите различните пластове на матрака и да постигнете желаната от вас твърдост. Матракът разполага с 4 степени на твърдост - мек, среден, среден към твърд и твърд. Ако предпочитате средната степен на усещане, а половинката ви по-твърда, то просто е необходимо да разместите ядрото, така, че да получите желаните от вас твърдости. Луксозната визия на матрак Avangard се дължи на калъф с цип изработен от капитонирана дамаска New York с прошита вата. Освен това модела е снабден и с вътрешни калъфи от 100% памук (ранфорс), за да може да се запази качеството на ядрото. За по-голяма стабилност е добавен и 1 см пяна в страничния борд. Височината на матрак Avangard е 28 см, а гаранцията му 25 години.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Мемори пяна, Високоеластична пяна
Предимства
Две страни с различно усещане, Индивидуален комфорт за всеки партньор, Висококачествена дамаска, Облекчава натрупаното напрежение, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Мек, Среден към мек, Средно твърд, Среден към твърд, Твърд, Регулиране на твърдостта
Височина
28 см.
Цип на калъфа
Да
В какъв вид се доставя
На руло
Гаранция
25 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти