Спалня Katrin UP

1749,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Спалня Katrin UP на Нани

Спалня Katrin UP е част от колекцията на матраци Нани, за качествени тапицирани легла. Спалнята е конструирана така, че да осигури голяма издръжливост дори при по-големи и интензивни натоварвания. Предимството при спалня Katrin UP е, че в цената и са включени метална подматрачна рамка, амортисьорен повдигащ механизъм и елегантна мека табла с височина 107 см. Таблата е изградена от две меки възглавници, за допълнително мекота при облягане. Повдигащият механизъм помага за бързото и лесно повдигане на матрака, и осигурява достъп до раклата в която може да събирате багаж.

Спалня Katrin UP - подматрачна рамка

Още едно допълнително предимство на спалнята са крачетата. Те са високи и осигуряват лесен достъп под спалнята, което ви предоставя възможността да почиствате лесно. Дамаската на спалнята е изцяло по ваш избор, като производителя предлага много и различни материи и цветове. Спалнята може да бъде поръчана с двулицев матрак срещу корекция в цената. Матракът е изграден със сърцевина от пяна с по-висока плътност, в комбинация със слой мемори пяна. Височината му е 25 см и разполага със сваляем калъф с цип за по-голяма хигиена. Спалня Katrin UP е отличен избор ако си търсите спалня с елегантна визия и куп функционалности.

Характеристики

Производител
Предимства
Висококачествена дамаска, Дамаска по избор, Включена табла, Включен повдигащ механизъм, Включени крачета, Включена подматрачна рамка
Съвместимо с
Двулицев матрак
Височина на таблата
107 см.
В какъв вид се доставя
Разглобено
Гаранция
2 години
Изработка в нестандартен размер
Не

Препоръчани продукти