Методи на плащане
Как може да заплатите поръчаните продукти в магазин eMatraci.bg

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

 • Плащане при доставка (чрез наложен платеж)

Заплащате стойността на закупените от Вас продукти на куриера. В този случай, получавате разписка за пощенски паричен превод, издаден от куриера, в момента на доставката, с която е валидна гаранцията на продукта! Чрез този вид наложен платеж, търговецът се освобождава от задължанието за издаване на касов бон. Разписката за пощенски паричен превод замества касовия бон като документ за извършено плащане.

 • Плащане чрез Банков превод

При избор на този вид плащане, използвайте данните за нашата банкова сметка по-долу. Като основание на плащането впишете номера на Вашата поръчка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаването на стоката не дължите нищо на куриера!

Нашите банкови сметки са:
Фирма: ЕМАТРАЦИ ООД / Ematratsi Ltd.
IBAN: BG97UBBS80021039533350
Банков код: UBBSBGSF
При банка: ОББ (Обединена Българска Банка)

  Плащане с кредитна или дебитна картa:

  Ако желаете да заплатите поръчаните от Вас продукти с кредитна или дебитна карта, изберете опция за плащане "наложен платеж". При получаване на избрания от Вас продукт имате опция за плащане с кредитна/дебитна карта на куриерската фирма, която разполага с мобилен пос терминал. 

  • Покупка на изплащане (стоков кредит) през TBI Bank

  С TBI Pay пазаруваш лесно и удобно.

  Ето как да го направиш:

  1. Избери продукт от сайта. Свържи се с наш консултант на тел: 0882910179 или изпрати запитване на
  email: office@ematraci.bg
  Наш служител от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да ти помогне да избереш своя погасителен план и да попълни данните за кредита.

  2. Представител на TBI ще се свърже с теб за да регистрира
  искането за кредит. След одобрение на заявката ще получиш SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта в приложението на Банката.

  3. Последна стъпка. Получаваш линк с всички документи за
  подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS. А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email.

  4. След дистанционното подписване на договора, наш служител от Отдел Логистика ще се свърже с теб на посочения телефонен номер за уточняване срока за доставка на поръчания от теб продукт.

  5. И вече сме на финала! Очаквай покупката/ите си на
  адрес в уточнения срок.

  При покупка на продукти на стойност над 150 лв. изплащането е с 0% оскъпяване на 4 равни вноски!

  * Пример: Двулицев матрак на цена от 400 лв. - заплащането става на 4 равни вноски по 100 лв. на месец.

  С TBI Pay покупките ти са защитени:
  Не пропускай при покупка на вноски с TBI Pay да добавиш застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия
  застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката.
  Научи повече за защитата като се свържеш с наш служител 0700 17 571 / *8242
  или прочети ТУК. (https://tbibank.bg/lichno-bankirane/potrebitelski-krediti/zashtiti-
  svoq-kredit)

  Важно!
  Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

  При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазина.