Въпроси и отговори

 Как мога да заплатя направена от мен поръчка?

Предлагаме няколко начина на плащане: наложен платеж при доставка и получаване на продукта, банков превод, заплащане чрез системата на Epay (дебитна или кредитна карта), на изплащане.

Как мога да закупя продукти на изплащане?

Всички продукти на стойност над 150 лв изложени в онлайн магазин eMatraci.bg, могат да бъдат закупени на изплащане чрез TBI или Unicredit, като при 4 равни вноски лизингът е БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!

Изпълняват ли се поръчките без да са потвърдени?

Всички поръчки, направени онлайн чрез регистрация, по телефона или чрез чат системата на сайта се обработват, след което наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърдите направената поръчка и да Ви информира за деня на доставка. Поръчки, постъпили след 16 ч. се обработват на следващия работен ден!

Цените с включено ДДС ли са?

Да, всички цени, посочени в онлайн магазин eMatraci.bg са с включено ДДС.

Каква е цената на доставката?

Всички продукти, изложени в онлайн магазин eMatraci.bg се доставят БЕЗПЛАТНО с куриерска фирма ЕКОНТ до всички градове и села на територията на страна!

 Какъв е срокът на доставката?

При наличност на продукта, доставката е в срок от 2 - 3 работни дни. Когато продукта не е наличен и изисква по-дълъг срок за доставка, наш служител се свързва с Вас, за да Ви уведоми какъв ще бъде срока за доставка.

Може ли да ми бъде изработен матрак в нестандартен размер?

Да, може! Обърнете се към нашите консултанти със запитване за конкретен размер и модел и те ще Ви уведомят за цена и краен срок на изработка.

 Кой отговаря за гаранционното обслужване на продуктите?

Гаранцията на продуктите се поема изцяло от съответната фирма производител или вносител, като при възникнала рекламация онлайн магазин eMatraci.bg предоставя на клиентите телефонните контакти на съответния производител.

Може ли да ми бъде издадена фактура?

Фактура може да бъде издадена, ако сте въвели данни за фирма при направата на поръчка. Ако сте пропуснали да въведете данни, може да ги предоставите при обаждането за потвърждение на поръчката.

Каква е разликата между еднолицев и двулицев матрак?

Еднолицевите матраци разполагат с вградена дървена подматрачна рамка и могат да се поставят директно на леглото. Двулицевите матраци се поставят върху отделна подматрачна рамка или твърда/мека основа (хотелско легло).

 Как да избера правилния размер на матрака и подматрачната рамка?

За да изберете матрак с правилния размер трябва да измерите вътрешно пространство на леглото, където трябва да влезе матракът (т.нар. светъл отвор). Размерът на матрака и на подматрачната рамка трябва да са еднакви!

Оригинални ли са продуктите?

Да, всички продукти, изложени в онлайн магазина, са оригинални модели на съответния производител.

 Мога ли да обединя поръчките си?

Може да обедините поръчките си до момента, в който заявената поръчка не е изпратена. В случай, че желаете да обедините поръчки, се свържете с наш консултант.

 Има проблем с поръчката ми. Какво да правя?

При възникнал проблем с Вашата поръчка, се свържете с нашите консултанти в чат системата на сайта или на посочените телефони и те ще Ви съдействат!

Мога ли да върна закупен от Вас продукт?

Според Закона за защита на потребителя (ЗЗП), всеки потребител има право да върне закупен продукт в рамките на 14 дни, като транспортните разходи в този случай са за сметка на потребителя. Пълните условия прочетете в раздел Политика за връщане в нашите Общи условия тук.

Как да върнем или предявим рекламация на продукт?

За да върнете продукт или предявите рекламация, трябва да се свържете с нас на посочения телефон или в чат системата. Ние ще ви изпратим формуляр за рекламация. Трябва да го попълните, сканирате и да ни изпратите обратно под формата на имейл на: office@ematraci.bg. Към формуляра трябва да приложите снимки на продукта, както и на документите, които сте получили при доставка ( Разписка за пощенски паричен превод и Стокова разписка, Гаранционна карта),с тях се удостоверява покупката на продукта и валидността на гаранцията му. Рекламациите се разглеждат в срок от 7 работни дни, от датата на получаване на попълнения формуляр.