Срокове на доставка на продукти от eMatraci.bg


Срокове на доставка
Всички продукти и артикули, предлагани в каталога на онлайн магазинa, се доставят напълно безплатно с куриеска фирма ЕКОНТ до всички села и градове на територията на Република България!

Уважаеми клиенти, след направената от Вас поръчка на продукт от онлайн магазин www.eMatraci.bg, в рамките на 24 часа или в първия работен ден, ние ще се свържем с Вас, чрез телефонно обаждане за потвърждаване на направената от Вас поръчка. След потвърждаването на заявката, нашите консултанти от отдел Продажби и логистика ще Ви информират кога ще бъде доставен поръчаният от Вас продукт до посочения за доставка адрес! В повечето случаи продуктите се доставят до клиентите ни в рамките на 2-3 работни дни. Ако заявеният продукт е с нестандартни размери и форми, срокът на доставка се завишава, за което отново ще бъдете информирани. В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката. Всички продукти, поръчани от онлайн магазин www.eMatraci.bg , се доставят напълно безплатно до посочения адрес в направената от Вас онлайн поръчка!

Важно!

Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера при доставка на продукта, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка!

Може да се свържете за консултация с наш консултант на посочените телефони или през чат системата на сайта, която ще откриете в долния десен ъгъл.