Sleep Genesis – нова технология за сън от матраци ТЕД

  1. Двулицев матрак O-zone +
  2. Двулицев матрак Flex Fusion
  3. Двулицев матрак Flex Fit
  4. Двулицев матрак Ergo Disc
  5. Двулицев матрак Body Zone

Във времена на постоянен стрес и ежедневно напрежение, сънят се оказва главен фактор за възстановяване на психиката и физиката. Професионалистите от матраци ТЕД имат главна цел при производството на своите изделия – постигане на комфорт и пълноценен сън. В иновативната колекция матраци Sleep Genesis са намерили място продукти, отличаващи се с модерна технология, свързана с усещането за гравитация по време на сън. Когато сме в позиция за сън, тя не се усеща равномерно, а е по-изявена в по-тежките части на тялото като например таза и горната част на тялото.

За да бъде елиминирано усещането за напрежение и натиск и за да бъде преодоляна гравитация, матраци ТЕД представят пет специално разработени двулицеви матраци, които имат за цел да противодействат на гравитационната силна и да освободят напрежението, проявяващо се в натоварените зони. Моделите се отличават с ново поколение материали, гарантиращи повече еластичност, по-добра адаптивност и индивидуален комфорт. Всички модели, намерили място в колекцията Sleep Genesis, са непружинни двулицеви матраци с ергономични характеристики. А ето кои са и звездите в първата ергономична серия матраци:

Двулицев матрак O-zone +

Матрак O-zone + е луксозен модел, който обещава максимален комфорт. Конструкцията е 4-слойна и се състои от два слоя профилирана HR пяна със слой кокос между тях, а от едната страна е разположена Cool gel мемори пяна, която е отличен вариант, ако желаете да спасите от жегата през горещите нощи. Матракът предлага две страни с различна твърдост – твърда страна и балансирано мека. Матрак O-zone + е ергономичен матрак, подходящ за всички потребители, които търсят комфорт и качество.

Двулицев матрак Flex Fusion

Матрак Flex Fusion на матраци ТЕД е продукт, който гарантира персонализиран комфорт за всяка част на тялото. Моделът има непружинно двустранно профилирано ядро, изградено от три вида пяна – Body Soft, Body Care и високоеластична HR пяна. От двете страни повърхността има разрези, обособяващи 7 зони на комфорт за отделните части на тялото. Продуктът има две нива на твърдост и притежава сертификат за ергономичност.

Двулицев матрак Flex Fit

Матрак Flex Fit е модел със силно изразен двустранен комфорт. Конструкцията е профилирана пяна Body Comfort и HR пяна, а височината от 27 см прави моделът отлично решение за почитателите на скандинавската визия. По повърхността на матрака има прорези, които имат за цел да спомогнат за навлизането на свеж въздух, който да спомага непрестанното проветрение във вътрешността.

Двулицев матрак Ergo Disc

Матрак Ergo Disc е модел, подходящ за потребители, които търсят релакс и правилна позиция на гръбначния стълб или имат някакви болки в кръста, ставите и гърба, тъй като продуктът има сертификат за медицински продукт. Непружинното ядро е съставено от 2 слоя 7-зоново профилирана Body Soft пяна, а ерго дискът в средата е съставен от Body Care пяна. Дамаската е от висококачествен текстил, а калъфът е с цип.

Двулицев матрак Body Zone

Матрак Body Zone е практичен модел с две страни с различен профил. Ядрото е съставено от профилирана Body Anatomic пяна, обвито в калъф от качествен Neo Vogue текстил, притежаващ цип за лесна поддръжка. Повърхността е с множество пластинки, които са подвижни и служат като опорни точки. Матрак Body Zone притежава 5 зони на комфорт, които осигуряват оптимална опора на отделните части на тялото.

Колекцията от ергономични матраци TED безспорно е първата по рода си на родния пазар. Тя е резултат на дълги проучвания и редица тестове, които да гарантират на потребителите истинска наслада от съня. Иновативните модели са подходящи за потребители на различна възраст, с различно тегло и предпочитания за комфорт. Убедени сме, че и вие ще откриете идеалния матрак за вас в колекция Слийп Генезис от матраци ТЕД.

Подобни статии

Топ матраци ТЕД за хотели
Топ матраци ТЕД за хотели
Топ матраци ТЕД Матраци ТЕД разполагат с огромно изобилие от топ матраци. Сами по себе си този тип продукти за спалня са идеален вариант за потребители, които желаят да направят своето легло...
50 от най-интересните факти за матраците
50 от най-интересните факти за матраците
Колко знаете за матраците и леглата? Колко често си мислите за матрака си? Или за леглото си? Това не e често срещан въпрос. Прекарвате една трета от живота на матрака си – в сън, четене или...
Матраци ТЕД – история на производителя
Матраци ТЕД – история на производителя
История на матраци ТЕД Категорично, когато става въпрос за матраци с български произход, най-известната марка си остава матраци ТЕД. Те са се доказали не само с богатата си гама от матраци,...
Защо да изберем матраци ТЕД?
Защо да изберем матраци ТЕД?
6 причини да си купим матраци ТЕД Намирането на удобен, практичен и качествен матрак в днешни дни не е особено лесно. По-скоро, ще изхабите доста време и нерви, ако нямате набелязана марка или...
Двулицеви матраци Латекс ЕКОН
Двулицеви матраци Латекс ЕКОН
Латексови двулицеви матраци Латекс ЕКОН Най-известните латексови матраци в България, това са матраци Латекс ЕКОН. Те произвеждат прецизни, качествени продукти, като имат вече над 30 години опит....