Матраци с покет пружини - предимства

  1. Защо да изберем матрак с покет пружини?
  2. Какво представляват покет пружините?
  3. Особености на покет пружините и тяхните предимства
  4. Матраци с покет пружини - видове и размери
  5. Модели матраци с покет пружини
  6. Евтини матраци с покет пружини и безплатна доставка

Защо да изберем матрак с покет пружини?

Матракът играе важна роля и е от съществено значение не само за качеството на съня, но и за общото здравословно състояние. Един от по-често срещаните видове матраци е моделът с покет пружини. Този тип система за сън, предлага на потребителите прецизна и ортопедична подкрепа на гръбнака, и неописуемо усещане за комфорт, именно за това матраците с покет пружини набират все по-голяма популярност и търсенето им е значително по-голямо. Също така покет пружините предлагат на тялото така необходимата за организма почивка, за да бъдете напълно отпочинали и свежи през целия ден. Правилната опора, която предлагат покет пружините, предпазва от изкривяване и поява на нежелани болки в областта на кръста и гърба. Можете да се насладите на дълбок и необезпокояван сън с правилния матрак с покет пружини.

Какво представляват покет пружините

Какво представляват покет пружините?

Покет пружините, представляват спираловидни пружинки, изградени от здрав метален материал, което всъщност ги прави по-издръжливи на всекидневно натоварване. Всяка една пружина е облечена във свое собствено джобче от изработено от качествен текстил, което не позволява на пружините да се допират една до друга, това предпазва от появата на неприятен звук при ставане и лягане. Също така ги предпазва от изскачане. Всяка една пружинка работи самостоятелно, позволявайки на матрака да се приспособи отлично към тялото ви и да разпредели максимално добре тежестта по цялата повърхност на матрака. Друго свойство на покет пружинните матраци е да се приспособят и адаптират спрямо формата на тялото, като по този начин се гарантира, че гръбнака ще бъде подравнен и отлично поддържан. Моделите с покет пружинна система са напълно подходящи както за използване от хора страдащи от различни заболявания, болки в гърба, така и за деца.

Особености на покет пружините и тяхните предимства

Едно от най-важните и основни предимства на матраците с покет пружини е свойството им да осигурят индивидуална опора на различните части на тялото. Това означава, че когато легнете върху матрака, пружините ще реагират само в тези области, където има натоварване. Така се постига персонализирана подкрепа за всяка част на тялото, като се осигурява правилната позиция на гръбначния стълб и минимизира напрежението върху всички части на тялото. Друго предимство на матраците с покет пружини е, че те имат добра способност за абсорбиране на движенията. Когато двама души спят на такъв матрак, движенията на единият партньор няма да се пренасят вибрации до другия. Това осигурява по-добра изолация на движенията и намалява нарушенията на съня при движение.

Предимства на покет пружините
Освен това, матраците с покет пружини предлагат отлична вентилация и дишащи свойства. Поради свободното движение на въздуха през пружините, тези матраци помагат за регулиране на топлината и влажността по време на сън. Това влияе особено добре на хората, които се потят по време на сън или за тези, които търсят по-приятно и освежаващо сънно преживяване.
Такъв матрак може да продължи да ви предоставя комфорт и подкрепа през годините, което го прави добра инвестиция в по-дългосрочен план.

Матраци с покет пружини - видове и размери

Матраци с покет пружини може да срещнете, както в еднолицев вариант, така и в двулицев. Обикновено те се предлагат във всички стандартни размери, както следва - двойни размери 140 / 200, 144 / 190, 164 / 190, 160 / 200, 180 / 200 и 200 / 200, но се предлагат и в стандартни размери, за единични легла - 82 x 190, 90 x 190, 90 x 200, 114 x 190, 120 x 190 и 120 x 200. Ако размера на леглото ви е различен от стандартните, то повечето модели матраци, могат да се изработят и в размер посочен от вас.

Модели матраци с покет пружини

Ако сте решени да закупите матрак с покет пружинна система, то ние ще ви предложим някои от най-предпочитаните модели. Двулицев матрак с покет пружини е модел Stress Free e модел, който се произвежда от марката Mattro. Ядрото му е проектирано от иновативна покет пружинна система, която ще поддържа тялото ви отлично, там където е най-необходимо и осигурява удобство по време на почивка. Друг производител на пружинни матраци е матраци ТЕД. Те предлагат матрак с покет пружини Lavender Duo, който е за потебители, предпочитащи по-мек двулицев матрак с покет пружини. От еднолицевите матраци, най-предпочитан е еднолицев матрак с покет пружини Air Plus Pocket, отново продукт на бранда Mattro. Той разполага с дървена подматрачна рамка и пружинна покет система.

Матраци с покет пружини - модели

Евтини матраци с покет пружини и безплатна доставка

Всеки еднолицев матрак с покет пружини и двулицев матрак с покет пружини, от които споменахме по-горе се предлагат с намаления до -75 %, което ги прави на достъпни за цени. Освен големите намаления с които разполагат, продуктите разполагат и с напълно безплатна доставка до всички големи и малки градове на територията, на страната. И не само до градовете Варна, Русе, Казанлък, Благоевград, София, Пловдив и Кържали, Велико Търново, но и до всички останали дори и малките селца в страната. Независимо дали търсите персонализирана подкрепа или по-добра вентилация, матракът с покет пружини може да бъде прекрасен избор. Той предлага удобство и качество на сън, като това гарантира положителен ефект върху вашето ежедневие и общо здравословно състояние.
Добре е да вземете предвид предпочитанията си и необходимата нужда, при избора на матрак и се консултирайте със специалист или професионален консултант, за да намерите най-подходящия вариант за вас. Само с добре подбран матрак можете да се насладите на най-добрия сън и да се събудите отпочинали и освежени за новия ден.