Топ матраци Mattro на промоция

  1. Топ матраци Mattro
  2. Топ матрак Green Life

Топ матраци Mattro

Когато държите на перфектната поддръжка и протекция за вашия скъп и качествен матрак, различните топ матраци са идеалното решение за вас. Те са чудесна възможност да направите и леко неудобния матрак комфортен. Последно, но не по важност, с топ матраци можете бързо и лесно да направите старите и вече похабени матраци като нови. Разбира се, всичко това е напълно постижимо само при условие, че успеете да си намерите наистина качествени топ матраци. Това обаче не е толкова трудно, ако разчитате на нас – екипът от експерти в сферата на аксесоарите за сън, eMatraci.bg. Точно такава е и днешната ни тема – качествени топ матраци с идеалните пропорции, материи и начин на изработка за вашите стари или не дотолкова вече комфортни матраци. Представяме ви топ матраци с нашата търговска марка, а именно топ матраци MATTRO, които в момента предоставяме на специална, промоционална ценa. Вижте повече за нашето горещо предложение.

Топ матрак Green Life

Топ матракът, който ви предлагаме днес се казва Green Life. Освен че пристига на по-ниска от стандартната му търговска цена, той е с гаранция за дълготрайност и изключително високо качество. Моделът Green Life има специфично, революционно съдържание от два вида пени за повече удобство и здравословен сън. Полиуретановата пяна е отлична основа, която ще Ви предпази от несъвършенствата на вашия стар матрак. В допълнение,слоят от aqua мемори пяна с дебелина 2,5 см съдейства за балансирането на телесната температура. Благодарение на това си свойство топ матракът дава до два пъти по-добра проветливост на въздуха. Както знаете, тя е от особено значение за предпазването от икари и други неприятни бактерии. Също така, водната пяна предразполага тялото да заеме най-удобната позиция, като цялото напрежение се минимализира само няколко секунди след първоначалния допир. Дамаската на топ матраци Green Life е с иновативен дизайн и съдържание от 100% памук. Този висококачествен белгийски текстил, макар и да изглежда луксозно, е изключително лесен за поддръжка. Можете а ползвате топ матраци Green Life за всякакви видове матраци, но най-вече в съчетание с пружинни, латексови и матраци от пяна. Задължително разчитайте на нас, ако имате допълнителни въпроси относно качеството или употребата на топ матраци Green Life. Това, което ние със сигурност, можем да ви обещаем, е, че с тях ще удължите живота на наличните си матраци. Те ще станат много по-удобни и ще можете да ги ползвате максимално повече време, без да е нужно да инвестирате в някаква специална поддръжка или други аксесоари за удължаване на живота им.
Очакваме вашите заявки за топ матраци Green Life по всяко време! Ние държим вие да получите най-доброто от света на здравословните и модерни продукти за спалня!