Топ матраци с Алое Вера

  1. Предимства на топ матраците с Алое Вера
  2. Топ матрак Алое Полифлекс
  3. Топ матрак Алое Виско
  4. Топ матрак Алое Мемори
  5. Топ матрак Алое Кул Гел

Предимства на топ матраците с Алое Вера


Топ матракът е аксесоар, който ще подобри комфорта и удобството на старият ви матрак. Подготвили сме ви няколко модела топ матраци, които ще ви накарат да се замислите, как с по-малък бюджет, може да промените усещането на старият си вече деформиран матрак.

Топ матрак Алое Полифлекс

Този модел топ матрак е изработен с ядро от 4 см. Orthopedic SD пяна, която ще поддържа тялото ви в правилна форма и ще забравите за болките в гърба. Алое Полифлекс ви предлага и страхотната комбинация от полиестерна вата и нетъкан Spunbond текстил, което го прави изключително нежен на допир. Дамаската му е обработена с Алое Вера което прави моделът подходящ за хора с много чувствителна кожа или алергии. За лесната му поддръжка производителите матраци Mattro са изработили калъфа с цип, за да може бързо и лесно да почиствате топ матрака в домашни условия.

Топ матрак Алое Виско

Топ матрак Алое Виско е предложение на матраци Mattro, като този път ще ви изненадаме с ядро от високоеластична HR пяна и изолиращ слой полиестерна вата. Нетъканият текстил Spunbond е преминал анти-акарна обработка, което също го прави подходящ за хора с алергии и проблемна кожа. Калъфът на топ матрака Алое Виско е сваляем посредством цип и може да бъде изпиран в домашни условия, при температура до 30 градуса.

Топ матрак Алое Мемори

Моделът е изработен от термочувствителна Мемори пяна, която ще ви придаде усещането че спите на облак. За още по-голямо удобство производителите, които споменахме по-горе са добавили и 4 см. SD пяна. Топ матрака е с височина 7 см. и се изработва в нестандартни размер по желание на клиента.

Топ матрак Алое Кул Гел


Този модел ви предлага две страни с различно усещане, като има зимна и лятна страна. Ядрото на топ матрака включва два вида пяна – от едната страна е заложена 4 см. Високоеластична пяна, а от другата страна има Memory Foam с охлаждащ гел. Страната с мемори пяна придава усещане за приятна мекота и създава охлаждащ ефект през топлите дни. Калъфът на модела е снабден с цип, който може лесно да се сваля и почиства. Топ матрак Алое Кул Гел е подходящ за всеки матрак и се предлага във всички размери.