Спални и легла ТЕД – стилна визия и гаранция за качество

  1. Спални и легла ТЕД – отлично качество и несравним дизайн
  2. Производителят на спални и легла ТЕД
  3. Същност на спални и легла ТЕД
  4. Модели спални и легла ТЕД

Спални и легла ТЕД – отлично качество и несравним дизайн

Производителят на спални и легла ТЕД

Матраци ТЕД е дългогодишна фирма, занимаваща се най-вече с производството на матраци, но и отдаваща заслуженото внимание и на останалите основни и допълнителни продукти и аксесоари, които превръщат спалнята в жадуваното за отмора място, а вашият сън – в перфектната почивка. Ето защо, каквито и аксесоари за сън да си търсите, екипът на ТЕД са винаги хората, на които можете на 100% да разчитате. Такъв е и случаят, ако си търсите спалня или легло. Съвременните модели и вариации за спални и легла от ТЕД са перфектният избор на всяка практична домакиня, на всеки естет с особен афинитет към оригиналния дизайн и на претенциозния клиент, който държи на пълноценната почивка и своето здраве, но не иска да прави компромиси нито с качеството, нито с цената в своя краен потребителски избор.

Същност на спални и легла ТЕД

Фирма ТЕД предлага на своите потребители повече от богато разнообразие от иновативни, креативни и функционални легла и спални. Матраци ТЕД разполагат с едни от най-луксозните легла, които се произвеждат и предлагат на родния пазар – моделите Скандинавско легло Комфорт, Скандинавско легло Делукс и леглото, например, се смятат за едни от най-успешните концепции на производителя от гледна точка на революциознен механизъм за комфорт, съчетан с идеята за минималистичен и бляскъв и семпъл минималистичен дизайн. Всичко това създава усещането за комфорт и отмора още със самото обзавеждане на спалнята. А с наближаването на съня и изпитването на удоволствието да се спи в легло или спалня на фирма ТЕД продуктът започва сам да говори за високото си качество и прецизна изработка.

Модели спални и легла ТЕД

Фирма ТЕД, също така, разполага и с иновативни спални, снабдени с повдигащ механизъм на подматрачната рамка за използване на багажно отделение на подматрачното пространство. Едни от най-добре познатите техни модели с повдигащ механизъм са Легло Clever Decision 2 и уникалното мултифункционално легло Space bed. В допълнение, от матраци ТЕД са готови да ви предложат и варианти за модели с вградени странични чекмеджета. Последните, между другото, са много удобни и практични за съхраняване на дрехи и бельо, както и други хигиенни или козметични принадлежности, чието място обикновено е именно в спалнята. Към всички сви модели легла от ТЕД предлагат и допълнителни за монтиране табли, които са изцяло по избор на клиента и които придават особено автентичен и аристократичен вид на обстановката в помещението за почивка и отмора. Характерно за модерните легла и спални ТЕД е и, че те са пристигат с опцията за избор на текстила, в който да бъдат изработени. Дизайнът на леглата и спалните с марка ТЕД е стилен и изчистен, но в същото време той е в духа на последните тенденции от областта на изящния интериорен дизайн в дома и най-вече в най-интимната му стая, а именно стаята за сън, топлата и романтична спалня. Не трябва да подценяваме и факта, че класическите и модерните спални и легла ТЕД биха могли да бъдат и прекрасен завършек при обзавеждането на спалните помещения в хотели, къщи за гости, мотели и хижи.