Матраци, легла и спални продукти на изплащане

  1. Продукти на лизинг
  2. Ето как да го направите:

В eMatraci.bg предлагаме голямо разнообразие от матраци и други продукти за съня. При избор на продукт/и за над 150 лв. предлагаме възможност за поръчка на лизинг на 4 равни вноски с 0% оскъпяване. Осигурете си мечтания сън, като се снабдите с висококачествени продукти на разсрочено плащане, за да не се натоварвате излишно.

Покупки на изплащане без оскъпяване

Продукти на лизинг


Всички продукти в онлайн магазин eMatraci.bg (включително и промоционалните) могат да бъдат закупени на лизинг към TBI Bank. Това, което трябва да направите e, при поръчка да отбележите начин на плащане "лизинг", ако правите поръчката през сайта, или да информирате консултанта в случай, че желаете да заявите поръчката си по телефона или в чат системата на сайта. След като поръчката ви бъде обработена ще получите обаждане от представител на банката, за да уточните всички подробности относно кредита. До 24 часа ще получите и обаждане за потвърждение на поръчка и дали сте одобрени за лизинга.

Покупка на изплащане (стоков кредит) през TBI Bank
С TBI Pay пазарувате лесно и удобно.

Ето как да го направите:

1. Изберете продукт от сайта. Свържете се с наш консултант на тел: 0882 910 179 или изпратете запитване на email: office@ematraci.bg. Наш служител от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с вас, за да ви помогне да изберете своя погасителен план и да попълните данните за кредита.

2. Представител на TBI ще се свърже с вас, за да регистрира искането за кредит. След одобрение на заявката ще получите SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачите снимки на личната ви карта в приложението на Банката.

3. Последна стъпка. Получавате линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ви е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с вас, за да подпишете дистанционно. Вие трябва само да продиктувате уникалния код, който сте получили на SMS. А подписаният договор и останалите документи получавате на подадения от вас email.

4. След дистанционното подписване на договора, наш служител от Отдел Логистика ще се свърже с вас на посочения телефонен номер за уточняване срока за доставка на поръчания от вас продукт.

5. И вече сме на финала! Очаквайте покупката/ите си на адрес в уточнения срок.

При покупка на продукти на стойност над 150 лв. изплащането е с 0% оскъпяване на 4 равни вноски!

* Пример: Двулицев матрак на цена от 400 лв. заплащането става на 4 равни вноски по 100 лв на месец.