Подматрачни рамки с повдигащ механизъм - предимства

  1. Подматрачни рамки с повдигащ механизъм и техните предимства
  2. Подматрачни рамки с повдигащ механизъм - видове
  3. Подматрачна рамка с повдигащ механизъм - предимство при разнообразието от размери
  4. Подматрачна рамка с повдигащ механизъм - предимство безплатна доставка

Подматрачни рамки с повдигащ механизъм и техните предимства

Подматрачната рамка е специална и важна част от леглото и е нужно да обърнете специално внимание при закупуването ѝ. Точно подбраната рамка не само ще допълни леглото ви, но и ще предостави необходимата поддръжка и допълнителен комфорт за матрака ви. Разнообразието при рамките е голямо, но по-специфично ще обърнем внимание на тези с повдигащ механизъм, при които може да употребявате подматрачното пространство като още едно допълнително място за складиране на вещи. Избирайки легло и матрак, често заделяме по-голяма част от бюджета си за тях и предпочитаме да изхарчим по-малко средства за подматрачна рамка. Това е причината в eMatraci.bg да откривате много модели намалени подматрачни рамки с повдигащ механизъм на достъпни цени.

Подматрачни рамки с повдигащ механизъм - видове

Подматрачни рамки с повдигащ механизъм - видове

Асортиментът от подматрачни рамки с повдигащ механизъм включва модели от всякакъв тип - с единични, с двойни ламели, с надлъжно (стандартно) или странично повдигане, дървени или метални. Разнообразието от рамки на ниски цени ви дава възможността да селектирате точно тази, която отговаря на вашите критерии и предпочитания. Ако леглото ви е двойно, заложете на подматрачна рамка с повдигащ механизъм, която е със стандартно повдигане в посоката крака-глава. Често, обаче, когато леглото е в единичен размер, потребителите държат рамката да се отваря странично. Такъв тип подматрачна рамка с повдигащ механизъм на ниска цена е модел Комфорт със странично повдигане на матраци Mattro. Един от най-поръчваните, предпочитан от потребителите заради стабилността на металния профил, еластичността на ламелите, лекотата при повдигане и не на последно място отстъпката от -20%.
Ако държите на дървена подматрачна рамка с повдигащ механизъм на разумна цена, може да заложите на модел Стандарт - ракла с амортисьор на едни от най-популярните производители на подматрачни рамки РосМари. Доказали името си с годините, те ви гарантират качество на изработка и комфорт на моделите си, за да спите спокойно и удобно.

Подматрачна рамка с повдигащ механизъм - размери

Подматрачна рамка с повдигащ механизъм - предимство при разнообразието от размери

Всяка подматрачна рамка с повдигащ механизъм се предлага в разнообразие от размери, с които ви гарантираме, че ще намерите точния. От стандартни и често търсени, до индивидуална изработка в размер по избор. 72 / 190, 72 / 200, 80 / 200, 80 / 190, 82 / 190, 82 / 200 са стандартни единични размери. Също и 90 / 190, 90 / 200, 100 / 190, 100 / 200, 114 / 190, 114 / 200, 120 / 190 и 120 / 200. Ако ви е нужна рамка в двоен размер, разполагате с избор от следните: 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200, 180/190, 180/200, 200/200. Случва се, обаче, леглото или матракът ви да е в друг, специфичен размер. Предлагат се и модели подматрачни рамки с повдигащ механизъм, които се изработват в размер по поръчка, но им се запазва отстъпката, за да не се налага да плащате значително по-висока цена. От това предимство може да се възползвате, ако поръчате подматрачна рамка на Mattro. Получавате продукт с високо качество, изработен във ваш размер, но в същото време и на ниска и разумна цена.

Цени на подматрачна рамка с повдигащ механизъм

Подматрачна рамка с повдигащ механизъм - предимство безплатна доставка

Ако направите поръчка в eMatraci.bg подматрачна рамка с повдигащ механизъм, се възползвате и от безплатната доставка. Поръчаната от вас рамка с повдигащ механизъм ще пристигне до вашия адрес, независимо дали живеете в голям град (Русе, Видин, Пловдив, Карлово, София, Казанлък, Варна, Благоевград, Бургас, Велико Търново, Силистра, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Пазарджик, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Кюстендил, Разград, Шумен, Перник) или малко населено място. Отстъпките на подматрачна рамка с повдигащ механизъм стигат до -25%, което определено ви позволява да закупите продукт от този тип на достъпна цена. Може да се свържете с нас на тел. 0882 910 179, за да получите допълнителна информация относно промоции и ниски цени на подматрачни рамки с повдигащ механизъм. Нашите консултанти ще ви дадат съвет кой продукт е най-удачен за вас, ако все още не сте взели крайното си решение! Възползвайте се от предимствата, които ви предлагаме и си подсигурете необходимия комфорт по време на сън!