Матраци MATTRO с колекция продукти с охлаждащ ефект

  1. Топ матрак Алое Кул Гел
  2. Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел
  3. Двулицев матрак Еуфория Кул Гел

Продуктите за сън с приятно охлаждащо действие са сред предпочитаните от потребителите, защото предлагат истинска прохлада през лятото. Матраци Mattro е българска марка, предлагаща продукти, свързани с качествения и здравословен сън. Сред техните предложения ще откриете комфортни матраци и топ матраци, спални, подматрачни рамки и специални предложения за хотелско обзавеждане. Най-открояващи се безспорно обаче са продуктите част от колекцията с охлаждащ ефект.

Топ матрак Алое Кул Гел

Топ матрак Алое Кул Гел е изключително практичен продукт, който може да се постави върху всеки неудобен диван, канапе или матрак и има за цел да подобри усещането. Това е идеалният продукт, ако страдате от нощно изпотяване или трудно заспивате през горещите летни нощи, тъй като от едната му страна е разположена 2 см мемори пяна с гел, който охлажда и носи приятна прохлада. Другата страна е съставена от 4 см ортопедична полиуретанова пяна, която е подходяща за зимата. Чрез двете страни, различаващи се по усещане може да се насладите на спокоен сън през всеки сезон. Ако имате чувствителна кожа или пък страдате от алергии, топ матрак Алое Кул Гел също е подходящ за вас, защото дамаската му е обработена с екстракт от Алое Вера. Продуктът е преминал и допълнителна обработка срещу алергии и акари. Наличието на цип дава възможност при нужда да изпирате калъфа в перална машина на ниски градуси и да поддържате лесно хигиена и чистота.

Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел

Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел е подходящ модел за потребители, страдащи от нощно изпотяване или за желаещите по-прохладна среда за сън, независимо от сезона. Ядрото на висококачествения матрак е съставено от най-комфортните материали – ядро от индивидуално опаковани пружини тип покет и слой гел мемори пяна с охлаждащо действие. Покет системата дава на тялото нужната ортопедична опора, разпределя го равномерно и гарантира индивидуален комфорт за всеки от партньорите. Мемори пяната с охлаждащ ефект има същите характеристики като на класическата мемори пяна – следва извивките на тялото, подобрява кръвообращението и предразполага към пълна релаксация. Калъфът е от висококачествен текстил, обработен с Алое Вера, което прави матрак Еуфория Кул Гел подходящ за деца, хора с алергии или с чувствителна кожа. Предимство на еднолицев матрак Еуфория Кул Гел, както и на всички останали еднолицеви модели, е наличието на вградена рамка, която може да бъде монтирана към повдигащ механизъм. Матрак Еуфория Кул Гел е продукт, който обещава спокоен и прохладен сън през всеки сезон.

Двулицев матрак Еуфория Кул Гел

Ако ви е омръзнало през лятото да страдате от безсъние заради жегата, матраци MATTRO имат отлично решение на проблема ви – двулицев матрак Еуфория Кул Гел. Моделът с височина 24 см има пружинно ядро от покет пружини, опаковани поотделно в джобче от текстил. Ортопедичната и комфортна покет система осигурява независими опорни точки и индивидуален комфорт за двамата партньори. Слоят с гел мемори пяна с охлаждащ ефект, разположен от едната страна гарантира перфектна температура през летните месеци и сън без напрежение. Калъфът на матрак Еуфория Кул Гел има втъкани бамбукови нишки, които елиминират влагата и създават суха среда за почивка и сън през всеки сезон. Единственото, което ви е нужно за да бъде сънят ви отличен е подходяща подматрачна рамка.