Матраци Magniflex и партньорство с БТС - специален еднократен грант до 5000 лв. за оборудване на хижи

  1. Матраци Magniflex за качествен сън на планинарите!

Расте интересът към планинския туризъм през последните години, като все по-голям брой хора избират разходките и преходите в планината като средство за презареждане и (по)ново откриване на природата. Все повече индивиди се запознават с уникалния шарм на хижите и техния приятен атмосферен дух.

Имате ли представа за традиционната роля на хижата, която продължава да бъде актуална? Тя служи като сигурно убежище за планинарите, осигурявайки им необходимото за почивка и възстановяване. Хижата предоставя спокойна обстановка, където туристите могат да заредят енергията си и да се изправят срещу новия ден и предизвикателствата му с напълно заредена "батерия". Не на последно място в този процес е и качественият сън, който играе ключова роля в презареждането на физическата и умствена енергия.

С оглед на нарастващия интерес, Матракс АД, като ексклузивен представител на матраци Magniflex със задълбочен опит от близо две десетилетия в сферата на обзавеждането на хотели, къщи за гости, хижи и хосписи, в сътрудничество с 360mag, предлага новаторска възможност.

Матраци Magniflex - качествен сън за планинарите

Специално създаденият грант предоставя еднократна сума от 5000 лв. във формата на матраци от Magniflex, предназначени за модернизацията на легловата база в хижа или заслон. Този иновационен подход има за цел подпомагане на удобството и комфорта в местата за настаняване, като същевременно насърчава високото качество и стил в обзавеждането.

Матраци Magniflex за качествен сън на планинарите!

Отчитайки неотложната нужда от подобрение на качеството на съня за българските планинари, матраци Magniflex обяви вълнуващо партньорство по време на конференцията "Хижа на годината". С този иновативен ход, компанията установи сътрудничество с Българския туристически съюз (БТС) и представи пред стопани и собственици на хижи разнообразни решения за качествен сън, достъпни за всеки бюджет. Този стъпков напредък се оказва ключов за усъвършенстване на сънния комфорт дори в най-отдалечените, но изключително важни зони за отдих - хижите. Важно е да се отбележи, че вече някои от тях, включително х.Иван Вазов, х.Кукер, Разбоишки и Зографски манастир, вече разполагат с висококачествени матраци от Magniflex.