Матраци isleep в дългосрочно партньорство с Академията за глухи деца "Анди и Ая"

  1. Матраци isleep в помощ на децата с увреден слух
  2. Как помагаш на академията?

Матраци isleep гордо подкрепят Академията за глухи деца "Анди и Ая". Те вярват в идеята, че всяко дете заслужава възможност за развитие и образование, независимо от своите физически особености. "Анди и Ая" представлява уникалното пространство, където децата с увреден слух откриват света на знанието чрез игра и вдъхновяващи преживявания.

Матраци isleep с гордост обявяват, че от всеки продаден матрак ще бъде направено дарение от 10 лева в подкрепа на Академията за глухи деца "Анди и Ая". Нека заедно направим стъпка към по-добро бъдеще за тези деца и ги насърчим да следват своите мечти.

Матраци isleep в помощ на децата с увреден слух

В Академията, където децата откриват своя личен потенциал, се вдъхновяват и успяват да придобият увереност и самочувствие, се прилагат образователни методи. Акцентира се върху развитието на комуникативните умения и логическото мислене. Родителите участват частично във финансирането на обучението, като то се подкрепя и чрез дарения. Приходите от продукти с кауза се използват целенасочено за развитието на Академията.

Децата с увреден слух преживяват всеки ден с жестове, изразявайки своите удивителни истории. Ти също можеш да се присъединиш и научиш този уникален език, чрез който те споделят своите мечти, игри и приятелства. Вдъхнови се от тяхната история и бъди част от този увлекателен свят.

Матраци Isleep - как помагаш на академията

Как помагаш на академията?

Твоето участие е от изключително значение! Спечели 10 лева при всяка покупка на матрак isleep като направиш дарение за Академията. В началото на 2022 г., благодарение на направените поръчки, isleep са в състояние да осигурят:

- Уроци и курсове, стойност над 2000 лева.
- Изграждане на онлайн материали и игри, оценени на над 3000 лева.

Това възможност за напредък не би била реализирана без твоето дарение. Събраните средства също така подпомагат:

Обновяване на оборудването и обзавеждането.

 - Предоставяне на дървени образователни игри.

 - Инвестиране в софтуер, който подпомага образователния процес.

 - Закупуване на книги, канцеларски материали и играчки.

Твоето сътрудничество е ключът към успешното развитие на образованието.

Избери своя матрак от isleep и допринеси за каузата на глухите деца в България! Твоят избор прави реална разлика в техния свят.