Матраци ТЕД - устойчивост в производството и отлично качество на матраците

  1. Матраци ТЕД и новите тенденции в производството
  2. Матраци ТЕД със сертифицирано качество на продуктите за сън

В настоящето време се наблюдава уникална тенденция в глобалната икономика - човечеството се стреми да намали темпото на консумацията, което представлява първичен случай в историята на човечеството. Този процес е резултат от осезаемата прекомерна консумация в така наречените "привилегировани" западни нации. Заради наличието на обилие от продукти на ниски цени поради ожесточената конкуренция сред азиатските производители, стоките станаха преходни и ефемерни, известни като "бързоизчезващи". Разбира се, тази тенденция носи със себе си значителни последици за околната среда. Зелената революция нараства с всеки изминал ден, тъй като става все по-очевидно, че ресурсите на нашата планета са ограничени.

Матраци ТЕД и новите тенденции в производството

В настоящата обстановка, компаниите, включително и матраци ТЕД, се адаптират бързо към тази "нова вълна" - внедряват практики за устойчиво производство и запазват висок стандарт на качество на своите продукти. Този висок стандарт е ключът към гарантиране на продукт с дълъг срок на употреба и следователно по-устойчива консумация. Следователно, свидетелстваме на растящата популярност на разнообразни международни сертификационни стандарти. Те стават неразделна част от нашето ежедневие, а потребителите често се насочват към тях при избора на продукт. Всеки може да забележи, че днешните реклами все по-често не завършват с огласяване на цена, а със споменаване на определен международен сертификат, който гарантира качеството на продукта.

Матраци ТЕД - производство

В матрачната индустрия, тези сертификати имат особено значение, тъй като матракът трябва да предостави не само комфорт и дълъг експлоатационен живот, но и да осигури добра ортопедична подкрепа за правилната поддръжка на гръбнака. Практически, матракът се разглежда като продукт с медицинско влияние. Освен това, поради интензивната употреба, матракът трябва да бъде изработен от безопасни за човешкото тяло материали, като имаме предвид, че трета част от нашия живот прекарваме върху него по време на сън.

Матраци ТЕД със сертифицирано качество на продуктите за сън

Като водещ производител на матраци, Тед Бед са пионери в насърчаването на добри практики в тази индустрия, като сертифицират техните продукти в международни лаборатории в продължение на повече от десетилетие. Нашият избор за тестване включва TÜV Rheinland, известна вече и на българския пазар, където се оценява качеството на стоки и услуги от различни произходи. Най-продаваните продукти с марка ТЕД се отличават с най-висок резултат за качество от тази независима лаборатория, и също така притежават сертификат за ортопедични медицински продукти, който е издаден от Изпълнителната агенция по лекарствата в България (ИАЛ).

Матраци ТЕД - сертификати за качество

Допълнително, други сертификации, които спечелват все по-голяма популярност, включват STANDARD 100 от OEKO-TEX® и CertiPUR. Тези сертификати удостоверяват използването на материали, които не представляват опасност за здравето на хората или околната среда. Не на последно място, независимите проучвания сред потребителите също се използват като важен критерий за оценка на качеството на определена марка.

Въпреки всичко, най-добрата препоръка за продуктите продължава да бъде удовлетвореният клиент. В този контекст, все повече чуваме за "медал за най-добро качество" сред потребителите. За тази година матраци ТЕД, с гордост могат да се похвалят с един такъв медал: най-високо качество в категорията на матраците на българския пазар, присъден от международната организация за проучване на продукти ICERTIAS.

Златният медал QUDAL представлява значително признание, тъй като идва директно от българските потребители, които са дали най-висока оценка на качеството на нашите продукти. Този медал отразява това, което днес е от съществено значение за потребителите - качество, стойност и надеждност. Това признание потвърждава, че усилията на матраци ТЕД за високо качество и комфорт са дарени с успех и спомагат за по-нататъшното развитие на нашия бранд.