Матраци ТЕД отличени в категория Сребърен партньор на годишните награди на SOS Детски селища България ЕДНО СЕМЕЙСТВО

  1. Матраци ТЕД активно подкрепят SOS Детски селища

Наградата за изключително партньорство бе присъдена на матраци ТЕД по време на годишните награди на SOS Детски селища България с подкрепата на инициативата ЕДНО СЕМЕЙСТВО. Събитието се проведе на 15 март и отбеляза своя седма годишнина. В официалната церемония за удостояване на корпоративни партньори, отличията бяха връчени в различни категории, включително златен, сребърен и бронзов партньор.

Бяхме изцяло очаровани от изключителното представяне на някои от най-вълнуващите изпълнители от Дома за подпомагане „Светлина“ в София.

Изтъкнат гост на годишните награди „Обединени семейства“ бе Изпълнителен директор на Фондация „Нов Хоризонт“, партньор на организацията от началото на 2022 година.

Матраци ТЕД - подкрепа на sos детски селища

Матраци ТЕД активно подкрепят SOS Детски селища

SOS Детски селища България е организация, която представлява първата линия в защитата на гражданските права в страната, осигурявайки непосредствена грижа за деца в уязвимо положение чрез модела на SOS семействата. То е част от обширното международно общество SOS Children’s Villages International, което се грижи за около 2,500,000 деца в 135 държави по света.

Матраци ТЕД активно подкрепят работата на SOS Children’s Villages и семействата в риск. ТЕД БЕД вярват, че чрез сътрудничеството с индивидуални дарители, институционални и корпоративни партньори, могат да помогнат в предотвратяването на раздялата на децата с биологичните им родители и да осигурим грижа за онези деца, които вече са изгубили подкрепата на своите. Вярата им в доброто ги насочва и ще продължи да насърчава подкрепата, тъй като вярват в тяхната непоколебима кауза.