Матраци с нестандартни размери

  1. Матраци по поръчка - стандартни и нестандартни размери
  2. Матраци по поръчка в нестандартен размер - срок на изработка
  3. Матраци по поръчка на клиента на ниски цени и безплатна доставка

Правилния избор на матрак е от първостепена важност за качеството на съня. Можете да откриете многообразие от матраци по видове - еднолицеви и двулицеви; вложени материали - бонел пружини, покет пружини, мемори пяна, високоеластична пяна, латекс и много други; степен на твърдост и други характеристики. При подбора на матрак е важно да започнете с определянето на размера, от който се нуждаете.

Матраци по поръчка - стандартни и нестандартни размери

Стандартни и нестандартни размери

Предлагат се еднолицеви и двулицеви матраци в многообразие от стандартни размери - 72 х 190, 82 х 190, 90 х 190, 90 х 200, 100 х 200, 114 х 190, 114 х 200, 120 х 190, 120 х 200, 140 х 190, 140 х 200, 144 х 190, 144 х 200, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200 и други, като има опция и за поръчка в нестандартни размери. Някои от производителите - MATTRO, ISLEEP, Magniflex, ТЕД, НАНИ и други предоставят изработка по поръчка на клиента на матраци в нестандартни размери, за да ви предоставят възможността да съчетаете матрака с вече закупена спалня или някое компактно помещение или каквато и да е друга причина. Изработка на матрак по поръчка започва след като клиента заплати по банков път 50% от стойността на матрака. Стойността на матрак в нестандартен размер се изчислява различно в зависимост от производителя. При MATTRO, Парадайс, НАНИ и други цената съвпада с тази на следващия по големина стандартен размер. А при ТЕД се пресмята на кв. м. - ширина х дължина х цена на кв. м.

Матраци по поръчка в нестандартен размер - срок на изработка

Периода на изработка на матрак по поръчка зависи от производителя. Водещи в класацията са матраци MATTRO, които са се специализирали толкова успешно, че им отнема между 5 и 10 работни дни между стартирането и изграждането на вече завършен продукт. При матраци Парадайс изработката трае около 10 работни дни, при НАНИ - приблизително 20. Има и някои с по-дълго времетраене, като матраци Магнифлекс, чиято изработка отнема около 60 работни дни. Без значение на кой от производителите - MATTRO, Magniflex, ТЕД, НАНИ и др. ще се спрете, гарантирано ще получите доказано качество.

матраци по поръчка Пловдив, Стара Загора, Добрич, София, Ракитово, Варна, Монтана, Хасково

Матраци по поръчка на клиента на ниски цени и безплатна доставка

В eMatraci.bg разполагаме с голям асортимент от матраци. Стараем се клиента да бъде доволен, затова ежемесечно промотираме различни модели с големи отстъпки, достигащи до -80% намалена цена. При някои от производителите (напр. MATTRO) тази промоционална отстъпка се запазва дори и при поръчка на матрак в нестандартен размер. И освен ниските цени, които предлагаме, за да не ви натоварваме с излишни и допълнителни разходи, ви осигуряваме напълно безплатно доставката на матраци в размер по поръчка или коя да е друга стока от нашия асортимент до входа на вашата жилищна сграда в Пловдив, Стара Загора, Добрич, София, Ракитово, Варна, Монтана, Хасково и всеки друг град или село.

При необходимост от консултация за най-подходящия матрак за вас се обадете на телефон 0882 910 179 или ни пишете на e-mail office@ematraci.bg, където нашите експерти са насреща за съдействие.