Матраците на бъдещето през нашите очи

  1. Как си представяме бъдещите матраци?
    1. Самопочистващи се иновативни матраци
    2. Адаптивен дизайн
    3. Матракът приспивателно
    4. Удобни матраци, пасващи на всякаква основа и подматрачна рамка

Как си представяме бъдещите матраци?

Новите технологии и невероятната скорост на развитие и прогрес във всяка една област от начина ни на живот и бит днес, са причина да вярваме, че те няма как да подминат съвременните матраци, защото и те, като всичко останало, със сигурност, ще претърпят сериозни промени и ще са уникални, та дори и зашеметяващи. Тенденцията е да гледаме с доста вълнение и силен адреналин към бъдещето, което, безспорно, ще ни поднася повече и повече. Поради факта, че потребителските очаквания за стоки от всички сфери на търговията – включително и аксесоарите за сън, в това число и съвременните модерни матраци – няма как да не помечтаем за бъдещето. Матраците на бъдещето през нашите очи са не просто удобни.. Те са иновативни и включват най-сериозните ни очаквания за практичност, комфорт и 100%-подобряване качеството на съня, респективно и на общото ни здраве. Ето, какво в общи линии си представяме за бъдещите модерни матраци:

Самопочистващи се иновативни матраци

Само си представете колко време, пари и нерви ще ни спести подобна иновация. Самопочистващите се матраци са матраците на бъдещето, защото те ще гарантират по-малко грижи за домакинята и двойно повече защита от бактерии и микроби. Някои от колегите ни дори си представят как тези модерни модели убиват сами микробите в самозатопляща се среда от над 47 градуса по Целзий.

Адаптивен дизайн

Почитателите на дигиталните технологии сред екипа ни пък си представят свръх удобни модели с адаптивен дизайн. Този дизайн пасва на килограмите, ръста и пропорциите на тялото на всеки един потребител. Така, когато търсите матраци онлайн за дома, вече няма да се притеснявате дали не е по-добре да отскочите до магазина, за да пробвате със собственото си тяло и усещане как ще ви пасне.

Матракът приспивателно

Без значение дали самите вие страдате от вечно безсъние, или имате проблеми с детето, което трудно се приспива, матракът приспивателно е решението от бъдещето и всички ние се надяваме това да е съвсем близкото бъдеще. Представяме си тези иновативни матраци да пеят, за да приспят малките деца и да разказват приказки – на малко по-големите деца. Безплатни масажи, ароматерапия и мелодии в стил Дзен ще се грижат за нощните птици сред мамите и татковците.

Удобни матраци, пасващи на всякаква основа и подматрачна рамка

Вероятно, това са матраци, изработвани от специален материал тип гел, който в момента на поставяне върху подматрачната рамка или директно върху основата (легло, спалня и т.н.) ще заема и ще образува нужната форма. Според проучване 75% от върнатите матраци на производителите или дистрибуторите им се дължи на неправилното им напасване с размера на леглото или предварително закупените подматрачни рамки. Едва 10% от потребителите връщат стоката поради осъзнаване, че закупените модели са им неудобни, медицински противопоказни и т.н. Следователно, с такива иновативни матраци, не само потребителите, но и бизнесът ще си спести доста проблеми за в бъдеще.
А вие как си представяте матраците на бъдещето?