Легла Mattro с богат избор от дамаски

  1. Видове текстилни дамаски за легла Mattro:
  2. Видове кожени дамаски:

Когато става въпрос за закупуване на спалня едно от най-важните неща при избора е именно дамаската и в какви цветове ще бъде тя. Производители Mattro предлагат спални и легла с голямо разнообразие от различни материи дамаски и цветове, като избора е напълно безплатен. При избор на дамаска от колекция еко кожи, цената на спалнята ще се оскъпи с 10%.

Видове текстилни дамаски за легла Mattro:

Колекция Pixy предлага дамаски от кадифе, които са меки на допир, почистват се лесно и не изискват по-специални грижи.

Колекция Smart е с разнообразие от текстилни дамаски с неутрални и по-топли цветове, които лесно може да съчетаете с интериора на дома ви.

Богат избор на цветове има и в колекция Prety. Тази колекция ви предлага дамаски от плюш, които отново са лесни за поддържане и по меки при допир с кожата.

Дамаски за легла Mattro

Видове кожени дамаски:

За почитателите на еко кожата, производители Mattro са подготвили няколко колекции.

Колекция Роял предлага луксозна визия, тъй като е изработена с по-голям релеф и се доближава до естествената кожа. Цветовете в които се предлага са много и отново може да се насладите както на по-смели цветове така и на по-нежни.

Колекция Пиано е с по-малък релеф от колекция Роял и отново ще внесе в дома ви лукс.

Дамаски от Набук - той е най-мек от всички колекции от еко кожа и е подходяща за почитателите на стандартните цветове като бежово, кафяво и сиво.

Дамаски за легла Mattro - кожени

Дамаски за легла Mattro - кожени