Двулицеви матраци Латекс ЕКОН

 1. Латексови двулицеви матраци Латекс ЕКОН
 2. Двулицеви матраци Латекс ЕКОН:
 3. Лукс – Black Label
  1. Лукс – цип
  2. Стандарт – борд
 4. Кокос Стандарт
  1. Корал 7 зони
  2. Корал
  3. aiRaiR Latex
  4. Натура
  5. Латекс СОМВО
  6. МемориЛатекс Лукс
  7. МемориЛатекс Gold

Латексови двулицеви матраци Латекс ЕКОН

Най-известните латексови матраци в България, това са матраци Латекс ЕКОН. Те произвеждат прецизни, качествени продукти, като имат вече над 30 години опит. Изработват еднолицеви и двулицеви матраци, като тук ще разгледаме вторите:

Двулицеви матраци Латекс ЕКОН:

Лукс – Black Label

Матракът е от 100% латекс и предлага 7 зони на комфорт. Външният му калъф е изработен от белгийски текстил, който е преминал през антиакарна обработка, и е с цип, а вътрешният калъф е от 100% памук и нетъкан текстил. Ватата е от 100% полиестер. Моделът има две твърдости, които са M (средно твърд; до 95кг) и F (твърд; над 95кг). Матракът е ортопедичен, еластичен, удобен, проветрив, антиалергичен и антибактериален, и е обработен със сребърни йони. Можете да го поръчате и в нестандартен размер, след запитване. Продуктът изисква подматрачна рамка. Висок е 18 или 20 сантиметра, според модела. 10 години гаранция.

Лукс – цип

Матракът е изработен от 100% латекс. Има 7 зони на комфорт. Външният калъф е с цип и е изработен от немски текстил, който е обработен антиакарно. Вътрешният калъф е от 100% полиестер и нетъкан текстил, а ватата е от 100% полиестер. Две са зоните на твърдост – M (средна) и F (твърда). Този матрак е комфортен и ортопедичен, осигурява циркулация на въздуха и антибактериална и антиалергична среда. Ако сте семейни, можете да поръчате матрака си в две половини с различна твърдост (M – за жената; F – за мъжа). Матракът трябва да бъде ползван с подматрачна рамка. Произвежда се и в нестандартни размери – след запитване. Височина – 16, 18 или 20 сантиметра. Гаранция – 10 години.

Стандарт – борд

Матракът е изграден от 100% латекс и предлага 7 зони на комфорт. Вътрешният калъф е с борд и е изработен от 60% памук и 40% полиестер. Вътрешният калъф е от 100% памук, а ватата – 100% полиестер. Две твърдости – M (средна; до 95кг) и F (твърда; над 95кг). Моделът е ортопедичен, удобен, еластичен, антиалергичен и проветрив. Продава се и в нестандартни размери, по поръчка, но след запитване. Използва се с подматрачна рамка. Височина – 16, 18 или 20 сантиметра. Гаранция – 10 години.

Кокос Стандарт

Ядрото е изградено от пенолатексови канали, като те са разположени вертикално по дължината и осигуряват приток на въздух, който възпрепятства влагата, мухъла и микроорганизмите. За допълнителна устойчивост са използвани два слоя кокос, който подпомага правилната позиция на гръбнака и разпределението на тежестта. Тези кокосови вложки са от кокосови влакна и естествен латекс. Калъфът е от 60% жакард и 40% памук, като е обработен антибактериално и антиакарно. За този матрак е нужна ламелна подматрачна рамка. Произвеждате се поръчкови нестандартни размери от този модел, след запитване. Височина – 18 или 20 сантиметра. Гаранционен срок – 10 години.

Корал 7 зони

Ядрото е от 100% латекс и е изградено по две технологии за обработка. Матракът има седем зони на комфорт, като те действат ортопедично и осигуряват правилна позиция на гръбнака. Латексът осигурява спокоен сън, понеже възприема очертанията на тялото, а и създава чудесна проветривост и хигиеничност. Този матрак е антиалергичен и антибактериален. Външният калъф е изграден от нетъкан текстил, е вътрешният – от 100% полиестер, като ватата също е от 100% полиестер. Матракът е със средно ниво на твърдост, трябва да бъде използван с подматрачна рамка и може да се поръча в нестандартен размер, след запитване. Висок е 20см. Гаранция – 5 години.

Корал

Матракът е изграден от 100% латексна пяна, която носи удобство и комфорт. Външният калъф е с борд и е изработен от 100% полиестер (а също и ватата). Вътрешният калъф е от 100% памук. Предлага се в средна твърдост. Матракът е ортопедичен, еластичен, удобен, проветрив и антиалергичен. Изисква подматрачна рамка за използване. Можете да направите запитване за поръчка на нестандартен размер. Височината на този модел може да бъде 16, 18 или 20 сантиметра. Гаранция – 5 години.

aiRaiR Latex

Този матрак е с моноблокова структура. Тя се състои от независими вертикални канали, които осигуряват идеална релаксация, а отворите носят добра въздушна циркулация и контролират топлината и влажността. Движенията в едната половина на матрака няма да бъдат усетени от спящия в другата половина. Ядрото е от 100% пенолатекс. Моделът е със седем зони на комфорт и сваляем калъф. Външният калъф е от белгийски текстил, а вътрешният – 100% памук. Ватата е изработена от 100% полиестер. Калъфът е обработен със сребърни йони. Матракът е ортопедичен, проветрив, гъвкав, удобен и с независими опорни точки. Трябва да го използвате с подматрачна рамка. По заявка могат да бъдат поръчани нестандартни размери, но след запитване. Височина на модела – 20см. Гаранция – 10 години.

Натура

Изграден от каучуков латекс, който придава гъвкавост, поддържа костите и мускулите и осигурява правилната позиция на тялото, като същевременно е подходящ за хора, които имат проблеми с алергии, дихателни проблеми или чувствителна кожа. Ядрото е проветриво, като по този начин не позволява развитието на акари и бактерии. Има две страни, като едната е лятна (памучна), а другата – зимна (от вълнена вата). Калъфът е Organic Cotton 3D трико и има цип за лесна поддръжка. Матракът е с различни твърдости – M (средна) и F (твърда). Трябва да го използвате с подматрачна рамка. След запитване, може да бъде изработен и в нестандартен размер. Височина – 20 см. Гаранционен период – 10 години.


Латекс СОМВО

Ядрото е от пенолатекс и има седем зони на комфорт. Еластичният латекс позволява свободни движения на тялото и удължава живота на ядрото. Добавена е кокосова вложка за оптимална проветривост. Матракът е идеален за хора, които страдат от проблеми с гърба, кръста, кожата или пък от алергии. Горната част представлява топ матрак (6см), който и със сърцевина по избор (мемори пяна, латекс или Cool gel). Термоактивната мемори пяна осигурява допълнителен комфорт. Специалната латексна пяна е с капсули Cool Gel, които служат за регулация на температурата, като освобождават топлината от тялото. Външният калъф е с цип. Вътрешният е изработен от памучно трико. Матракът е антиалергичен, антибактериален, антиакарен, антистатичен и трябва да бъде използван с подматрачна рамка. В нестандартни размери се изработва след запитване. Супер височина от 26см и 10 години гаранция.

МемориЛатекс Лукс

За ядрото на този модел са използвани 14см пенолатекс и 4см меморилатекс. Обособени са 7 зони на комфорт, което придава изключително добра ортопедичност и анатомичност. Тежестта на тялото се разпределя равномерно по цялата повърхност на матрака. Външният калъф е от трико с тройна плетка и е с два ципа. Вътрешният калъф е изработен от нетъкан текстил. Матракът подобрява кръвообращението, отпуска мускулите, създава идеална опора на тялото, осигурява по-качествен сън, има антиалергични, антибактериални и антиакарни свойства. Използва се с подматрачна рамка. Можете да поръчате нестандартен размер, но след запитване. Височина – 20см. Гаранция – 10 години.

МемориЛатекс Gold

Матракът е с ядро от пенолатекс, дебел 14см. Има добавен мемори латекс, които е 4см е има подобряващи кръвообращението, релаксиращи и ортопедични свойства. Моделът е със седем зони на комфорт и средна степен на твърдост. Външният калъф е изработен от кашмир и злато и е с цип, така че поддръжката му е лесна. Матракът е удобен, разпределя равномерно тежестта, осигурява идеален сън, действа антиалергично и антибактериално. Трябва да го ползвате с подматрачна рамка. Можете да направите запитване за поръчка на нестандартен размер. Височина на матрака – 18см. Гаранционен срок – 10 години.

Подобни статии

Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Какви топ матраци за хотели да изберем? Същност на различните топ матраци за хотели Топ матраците представляват специфичен вид матраци, които се отличават по функция и вид от нормалните,...