Да изберем подходящи хотелски легла!

  1. Как да изберем подходящи хотелски легла?
  2. Цената формира избора на хотелски легла
  3. При избора на хотелски легла заложете на здравина, опора, сигурност
  4. Дизайнът на избраните хотелски легла е от особено важно значение

Как да изберем подходящи хотелски легла?


Основите за матраци или така наречените хотелски легла, са изключително подходящи за обзавеждане на хотел, къща за гости, вила, или дори да заместят спалнята или леглото Ви вкъщи. Благодарение на своята компактност, те не заемат излишно пространство, а в комплект с правилно избран матрак стават изключително удобно легло. Стандартните хотелски легла/основи са с твърда повърхност, но има и модели, наречени Меки основи, които са конструирани с пружини, така че да придават допълнителна мекота. Те са много подходящи за потребители, предпочитащи да почиват на по-меки легла. Също така, освен избора от мека или твърда основа, някои производители предлагат и възможността за избор на дамаска. Така може да изберете цвят, подходящ на вашия интериор и вкус. Има и модели с механизъм за повдигане, които Ви позволяват да използвате празното пространство под тях. А към някои от основите се предлагат и табли, за завършен външен вид.

Когато собственик или мениджър на хотел е изправен пред задачата да избере подходящи хотелски основи, основните фактори, за които трябва да помисли и то доста внимателно, са следните:

Цената формира избора на хотелски легла

Бюджетът е важна част от вашето бъдещо пазаруване на хотелски легла. Ако мислите, че имате прекалено малко средства, заделени за хотелски легла, но осъзнавате, че не трябва да правите никакви компромиси с качеството, попитайте дали няма да ви направят някъде отстъпка именно защото вземате голям брой артикули и защото сте корпоративен клиент. Също така, обмислете варианта да рекламирате по някакъв начин производителя на хотелски легла, на който сте се спрели.

При избора на хотелски легла заложете на здравина, опора, сигурност

Нали не си представяте ситуацията посред нощ да се разправяте с клиент, който докато си е спал сладко изведнъж е паднал на земята, защото хотелското му легло се е счупило? Може да ви се струва нелогично и нереално, но 80% от оплакванията по хотелите се дължат именно на некачествени и дори счупени легла. За да не допускате такава ситуация да се случи и в някоя от вашите хотелски стаи, намерете максимално здрави и сигурни, с гаранция за опора и за хора с голямо тегло, хотелски легла.

Дизайнът на избраните хотелски легла е от особено важно значение

Семплите хотелски легла биха свършили работа, но за тях ще трябва да се бръкнете в джоба, за да купите луксозно и по-красиво спално бельо. Другият вариант е от началото да заложите на оригиналния дизайн, а именно като закупите интересни и наистина привлекателни хотелски легла. Добрата новина, приятели, е, че в повечето случаи, хотелските легла се предлагат именно с такъв дизайн. Те се отличават и по визията си от стандартните легла и основи, така че ако не друго, очаква ви богат избор и разнообразие от мотиви, декорации, цветове и т.н.

Заложете на високо качество, разумна цена интересна визия в избора на хотелските си легла и ще видите как такъв незначителен фактор, всъщност, може значително да вдигне реномето ви в бранша!

Подобни статии

Видове спални и легла
Видове спални и легла
Легла и спални Обща информация Всяка спалня, както добре знаем, има нужда главно от легло. То се използва за качествена почивка, здравословен сън и възстановяване на енергията за следващия...
С какви матраци да обзаведете хотела?
С какви матраци да обзаведете хотела?
Подходящи матраци за хотели Повечето съвременни производители на матраци разполагат със специална категория или дори отделна линия матраци, предназначени специално за хотели. В действителност,...
Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Топ матраци за хотели – Кои са подходящи?
Какви топ матраци за хотели да изберем? Същност на различните топ матраци за хотели Топ матраците представляват специфичен вид матраци, които се отличават по функция и вид от нормалните,...
50 от най-интересните факти за матраците
50 от най-интересните факти за матраците
Колко знаете за матраците и леглата? Колко често си мислите за матрака си? Или за леглото си? Това не e често срещан въпрос. Прекарвате една трета от живота на матрака си – в сън, четене или...