Дамаски за спални и легла НАНИ

  1. Дамаски за спални НАНИ
    1. Видове текстилни дамаски за спални и легла НАНИ
    2. Видове дамаски от еко кожа за спални и легла НАНИ

Дамаски за спални НАНИ

Все по-предпочитани от клиентите стават тапицираните легла, заради възможността за персонализиран избор на дамаска и съчетание на леглото с останалата част от дома и типа на интериора. Матраци НАНИ предлагат богата колекция от спални, които могат да се поръчат в разнородни по вид и цвят дамаски. Разнообразието е толкова голямо, че няма как да не изберете дамаска, която отлично да подхожда на дома ви. Основно предимство на спални НАНИ е това, че изборът на дамаска не оскъпява допълнително продукта, без значение дали ще изберете текстилна или такава от еко кожа.

Видове текстилни дамаски за спални и легла НАНИ

Дамаските от текстил без съмнение ще внесат повече уют в спалнята. От НАНИ предлагат няколко колекции с текстилни дамаски както в топли, така и в по-студени цветове - Romeo, Monolith, Hometex, Giulia, DMR, C 018/020/022 и Barington.

Дамаски за спални НАНИ - Romeo

Дамаски за спални НАНИ - Monolith

Дамаски за спални НАНИ - Hometex

Дамаски за спални НАНИ - Giulia

Дамаски за спални НАНИ - DMR

Дамаски за спални НАНИ - C

Дамаски за спални НАНИ - Barington

Видове дамаски от еко кожа за спални и легла НАНИ

Дамаските от еко кожа са предпочитани от потребители, които залагат на стилната визия. Удобство при тях е това, че се почистват изключително лесно и също ще ги откриете в разнообразни цветове - от класически сив и кафяв цвят, до розово, синьо и зелено. Няколко са колекциите, предлагащи дамаски от еко кожа: Berto, Hera New FP, B 131, B 109.

Дамаски за спални НАНИ - Berto

Дамаски за спални НАНИ - Hera

Дамаски за спални НАНИ - B 131

Дамаски за спални НАНИ - B 109