Водещи български производители на матраци

  1. Кои са българските ТОП производители на матраци?
    1. Матраци ТЕД
    2. Матраци MATTRO
    3. Матраци Парадайс
    4. Матраци НАНИ

Кои са българските ТОП производители на матраци?

Когато сме изправени пред избора на нов матрак често си задаваме въпроса на кой производител да заложим. Предвид богатия асортимент на пазара, това се превръща в най-трудното решение за бъдещата покупка. Нашият съвет е внимателно да проучите предлаганите марки и техните модели, за да прецените кой от тях ще изпълни всичките ви изисквания относно цена, вид и размер. Задължително изберете производител, доказал се през годините с качествени продукти, материали и доволни клиенти. Ето кои са водещите български производители на матраци, които няма да ви разочароват.

Матраци ТЕД

TED BED е добре позната марка в света на спалното обзавеждане и вече няколко години носи приза Любима марка. Неслучайно това е един от лидерите в производство и продажба на аксесоари за сън, който вече се радва на популярност и извън пределите на страната. Матраци ТЕД имат няколко отличителни характеристики, а това са именно елегантна визия, най-висококачествени материали, изобилие от стандартни и нестандартни размери и твърдост, както и цени за всеки вкус. Марката предлага както еднолицеви, така и двулицеви модели с различни видове ядра: покет пружини, бонел пружини, мемори пяна и класическа полиуретанова пяна. ТЕД е достъпна марка, лесно може да бъде посетен техен шоурум или да бъдат открити онлайн.

Матраци MATTRO

Матраци MATTRO е също българска марка производител на матраци, която се налага бързо и успешно през последните години, а атрактивните модели са на изключително достъпни цени. Без значение дали търсите еднолицев или двулицев модел, евтин или луксозен, в продуктовия каталог ще откриете точния модел. Продуктите с марка MATTRO се отличават с уникален дизайн, серия екологични матраци, както и с модели с аромати за релаксиращ и спокоен сън. За хотелско обзавеждане, това също е предпочитан производител, защото фирмата е специализирана в тази област и предлага модели на ниски цени, но с гарантирано високо качество.


Матраци Парадайс

Обичана и предпочитана марка са и Парадайс – български производител на матраци, наложил се и извън страната с изработването на богата гама продукти за сън. При тях ще откриете луксозни модели с иновативни и комфортни материали като кашмир, жожоба, кокос, сребърни нишки и много други. Моделите на Парадайс предлагат наистина изключително качество и гарантират дълготрайна употреба. Всички размери на фирма Paradise се доставят в най-кратки срокове и са инвестиция, която със сигурност си заслужава.

Матраци НАНИ

Матраци НАНИ са един от лидерите в производство на качествени български матраци. При покупка на продукт от тази марка, може да сте сигурни, че правите наистина отличен избор и че ще имате матрак, който да ви служи дълго време и ще ви осигури съня, който търсите. НАНИ предлагат всички размери матраци както с пружини, така и без пружини, а различните комбинации от материали гарантират здравословен и приятен сън през всеки сезон.

Независимо дали ще изберете ТЕД, MATTRO, Парадайс, НАНИ, може да сте сигурни, че сте направили най-добрия избор. Без значение с какъв бюджет разполагате, може да сте сигурни, че в продуктовата гама на производителите ще откриете подходящия продукт. Ако имате болки в гърба или кръста, също не трябва да се безпокоите, защото сред техните модели ще намерите идеалния ортопедичен модел със здравословна подкрепа за гръбначния стълб. Заложете на българското производство и разгледайте предложенията на ТОП производителите още сега!