Видове спални и легла

  1. Легла и спални
    1. Обща информация
    2. Производство, размери, цени

Легла и спални


Обща информация

Всяка спалня, както добре знаем, има нужда главно от легло. То се използва за качествена почивка, здравословен сън и възстановяване на енергията за следващия ден. Наясно сме, че една трета от живота на всеки човек преминава в сън. Именно затова леглата са изключително важен елемент от всеки човешки живот. Така че е важно добре да се обмисли покупката му предварително, за да се направи информиран и отличен избор.

Всеки купувач трябва да обмисли вкуса си, да вземе предвид стила на останалото спално обзавеждане, какъв размер легло му е необходимо и каква сума ще може да заплати за него. Помислете и какъв модел ви е нужен – единично легло, ъглово легло, такова на два етажа или персон и половина, спално легло, падащо легло или друг вид. След като сте взели решение, въз основа на посочените по-горе моменти, идва ред да си закупите самото легло. Тук идва на помощ интернет, където се предлагат матраци, спални, легла и други аксесоари за спалното ви помещение. В онлайн магазините има обширна продуктова гама, която обхваща всички посочени по-горе модели, а и много други. Плюс това, в повечето случаи, доставката е безплатна до Варна, Враца, София, Силистра, Пловдив, Плевен, Перник, Пазарджик, Бургас, Хасково, Сливен, Добрич, Ямбол, Видин, Велинград, Свиленград, Благоевград, Кърджали, Велико Търново, Кюстендил, Стара Загора, Русе, Монтана, Шумен, Разград, а и до останалите населени места на територията на България.

Всички спални и легла, които се предлагат в интернет, са съобразени със стандартите за качество в индустрията, което означава, че се изработват от първокласни материали, гарантиращи здравина и дълготрайност, заедно с удобство, стил и комфорт. Допълнително се спазват и изискванията за безопасност, като се използват само екологично чисти материали, а това от своя страна ви гарантира, че няма да сте изложени на токсични влияния.

Екипите, отговарящи за производствения процес за този тип мебели, са професионалисти в своята област и винаги са в крак с новите тенденции, открития, стандарти и технологии в индустрията, което им позволява да ги съчетаят по най-добрия възможен начин. Но освен това те извършват редица пазарни проучвания с цел да разберат нуждите на клиентите, да открият какво е търсенето и какви продукти се предлагат и да използват тези данни, за да предложат на потребителите онова, което им е нужно.

Производство, размери, цени

При процеса на производство на легла и спални се съчетават първокласни технологии със съвременни тенденции и безопасни за околната среда и хората материали, което гарантира изработка на висококачествен продукт с отлични свойства и характеристики.

Размери (варират според модела):
72/190 см, 72/200 см, 80/190 см, 82/190 см, 82/200 см, 90/190 см, 90/200 см, 100/190 см, 100/200 см, 114/190 см, 114/200 см, 120/190 см, 120/200 см, 140/190 см, 140/200 см, 144/190 см, 144/200 см, 160/190 см, 160/200 см, 164/190 см, 164/200 см, 180/190 см, 180/200 см, 200/200 см. В някои случаи можете да поръчате и нестандартен размер.

Без значение дали ви е необходимо легло с матрак, сгъваемо легло, единично легло или походно такова; дали търсите спалня с матрак, или спално легло, или друг подобен модел, всеки онлайн магазин ви предлага множество такива варианти, като същевременно цените са напълно достъпни за всеки български потребител. Естествено, налични са и някои по-скъпи модели, но в по-голямата си част продуктите са на сравнително ниски цени.

Мненията на потребителите за предлаганите в сайта легла и спални показват, че клиентите високо оценяват съотношението между цената и качеството на тези продукти, като намират свойствата и характеристиките им за отлични.

При изработката на тези продукти са използвани здрави и стабилни основи от дървен материал, които гарантират, че леглото (или спалнята) ще издържи дълго време, без да промени свойствата си и без да създава проблеми. Понасят големи натоварвания и ви дават устойчивост и здравина. Дамаските (в някои случаи имате избор между няколко различни вида) са създадени от елегантни материи, които допринасят за стила и елегантността на спалното ви помещение. В случаите, когато леглата или спалните се предлагат в комплект с матрак, този матрак също съчетава чудесни свойства – ортопедичност, анатомичност, удобство, издръжливост, комфорт, антибактериалност и проветрива, свежа среда.

Някои от моделите са с повдигащ механизъм, други са с чекмеджета в основата, трети разполагат с крачета и т.н. Както споменахме, предлагат се и походни легла, които са чудесен избор за хората, обичащи пътуването сред природата, а и за случаите, когато ненадейно ни идват гости и трябва да осигурим допълнително място за спане. Налични са дори и хотелски комплекти, пригодени именно за туристически обекти.

Онлайн се предлагат спални и легла, които съответстват на всички изисквания и стандарти за безопасност и качество. Те са стабилни и здрави продукти, които издържат на големи натоварвания и осигуряват дълготрайно използване. В същото време са удобни, комфортни и стилни, като някои модели са с пружинна система Бонел, която гарантира анатомични и ортопедични свойства на продукта. Дамаските са изработени от качествени материи, като това ви помага да внесете повече свежест, стил и красота в спалнята си, да почувствате уюта и топлината на това помещение и да се отпуснете в една релаксираща среда, спомагаща за здравословния и пълноценен сън. Сред предлаганите в онлайн магазина модели, ще откриете единични легла, персон и половина, двуетажни легла, легла с матраци, хотелски легла. Доверете ни се, дори ако търсите походно легло, при нас има разнообразни модели.

Всичко това бива постигнато, благодарение на неспирните усилия, полагани от екипите по производството, които винаги се стремят да оптимизират продуктите и да дадат най-доброто на своите клиенти.

При избиране на легло или спалня, най-препоръчително е първо да вземете предвид необходимите размери, желания модел, какво цветово съчетание ще е най-добро за интериора ви, както и каква сума можете да похарчите. След това можете да стесните кръга до тези продукти, които отговарят на изискванията ви и да изберете подходящия за вас. Това няма да е трудно тук, понеже в eMatraci.bg продуктовата гама е подбрана така, че да включва разнообразни модели, за да може всеки потребител да открие идеалното за него легло или спалня, като при това доставката е безплатна. С други думи, ние ви осигуряваме стабилни и здрави легла и спални, които ще ви служат дълго, ще ви дарят с по-спокоен, по-удобен и комфортен сън, като същевременно ще допринесат допълнително за стила и елегантността в спалнята ви, което ще ви помогне да внесете повече уют и топлина в спалното си помещение и да се насладите на пълноценна релаксация и здравословен сън.

Подобни статии

Да изберем подходящи хотелски легла!
Да изберем подходящи хотелски легла!
Как да изберем подходящи хотелски легла? Основите за матраци или така наречените хотелски легла, са изключително подходящи за обзавеждане на хотел, къща за гости, вила, или дори да заместят...
Малка спалня – решения при обзавеждането
Малка спалня – решения при обзавеждането
Хитри трикове за малки спални Обзавеждането на спалня е труден процес, но когато помещението е малко задачата става още по-сложна. Имайки предвид, че спалнята е място не само за сън, но и за...
50 от най-интересните факти за матраците
50 от най-интересните факти за матраците
Колко знаете за матраците и леглата? Колко често си мислите за матрака си? Или за леглото си? Това не e често срещан въпрос. Прекарвате една трета от живота на матрака си – в сън, четене или...
Легла Mattro с богат избор от дамаски
Легла Mattro с богат избор от дамаски
Когато става въпрос за закупуване на спалня едно от най-важните неща при избора е именно дамаската и в какви цветове ще бъде тя. Производители Mattro предлагат спални и легла с голямо...
Двойките трябва да спят….отделно!
Двойките трябва да спят….отделно!
Некачественият сън води до развод Половинката ви хърка, върти се в леглото и има неспокоен сън? Резултатът – той спи добре, а вие страдате от безсъние. Диванът се превръща в най-добрия ви...