Евтини матраци с отстъпка до 80%
Твърда основа Universal Размери 82x190 :
198,00 лв.
Основа Tera Размери 90x190 :
345,00 лв.
Твърда основа Oniks Размери 82x190 :
249,00 лв.

Хотелски легла и основи на достъпни цени

Хотелските легла и основи са от изключителна важност за вашият бизнес и обзавеждането на вашият хотел или къща за гости. Сред богатата ни колекция от матраци, топ матраци и други продукти за сън ще откриете и разнообразие от хотелски легла и основи на различни производители. Хотелските легла са предназначени за използване с двулицеви матраци.

Хотелските легла на Mattro, а също така хотелски легла и основи ТЕД са едни от най-предпочитаните варианти, поради голямата си популярност.

Хотелски легла и основи с ниски цени

Производителите предлагат твърди основи, изработени от висококачествен дървен материал, които са изключително издръжливи на натоварвания. Освен това основите се предлагат в различни дамаски и цветове, което улеснява съчетаването им с интериора на хотела.

Хотелски основи от Mattro

Бранда Матро предлага няколко вида френски легла. Хотелско легло Луксор е модел с крачета и височина от 25 см. Модела е изграден от дървена конструкция, която осигурява на леглото по-голям период на експлоатация. Основата е със скандинавски метод на тапициране. Предлагат се и много други модели хотелски легла, както и хотелски легла с матрак.
Френското легло и основите са изградени с отвори, които осигуряват на матрака проветривост и ги предпазват от появата на лоша миризма и мухъл. Производители ТЕД предлагат хотелско легло Тед - Bella, което не е твърда основа, а е изработено с ламели. Към допълнение към избраното френско легло, производителите предлагат и табли за френски легла.
Друг също предпочитан производител на френски легла е бранда Вики. Те предлагат френско легло Вики, което осигурява твърда опора на тялото и стабилност на матрака. Модела се предлага в капитонирана дамаска. Френско легло Вики е отлично решение за обзавеждане на хотела ви. Открийте най-подходящото френско легло с матрак за вас!

Хотелски легла и основи - безплатна доставка

Безплатна доставка на хотелски легла/основи

Ако сте в търсене на легла за хотели се доверете на нас. Ние от Ematraci.bg предлагаме безплатно доставяне на френско легло и основа до вашата врата. Доставката ни е безплатна както за по-големите населени места, като Русе, Варна, София, Бургас, Монтана и други, така и до по-малките. За поръчки с по-големи количества за френско легло можем да ви предложим и индивидуални отстъпки и оферти.