Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак Vitalcare Размери 82x190 :
209,00 лв. 188,10 лв.

Предназначение на топ матраците

Топ матракът е един от най-предпочитаните артикули, тъй като са практично и бюджетно решение за подобряване на комфорта, на вече не толкова удобния ви матрак. Топ матраците са както временно решение, така могат да бъдат използвани и в по дългосрочен план. Топ матраците са изключително практични в случай, че желаете да ги пренасяте или да ги използвате за общежития, вили, къщи за гости, кемпери или каравани. Обикновено топ матраците са с ниска височина от около 5, 6 см. Наподобяват дюшек, като просто е необходимо да го поставите върху матрак, диван, канапе. Някои от топ матраците се предлагат с ластици в краищата така, че да бъде захванат за матрака. Освен това топ матраците могат да се достави както на руло, така и в цял вид.

Дормео топ матраци, Кауфланд топ матраци, Юск топ матраци

Видове топ матраци:

Както при матраците, така и при топ матраците са изработени със сърцевина от полиуретанова пяна, мемори пяна, топ матрак от латекс, SD пяна, а някои от производителите предлагат и топ матрак с мини покет пружинки. 
Повечето от топ матраците предлагани на пазара се предлагат с калъфи снабдени с цип. Това ви осигурява лесна поддръжка, по-голяма хигиена и запазва топ матрака в добър вид. Топ матраците се предлагат в едни от най-популярните размери - 82х190, 90х200, 120х190, 114х190, 160х200 и 180х200. Едни от водещите производители на топ матраци и продукти за сън като матраци Mattro, матраци ТЕД, матраци Нани, Paradise, Magniflex и Латекс ЕКОН, изработват иновативни топ матраци подходящи за използване от всякаква възрастова граница. Топ матраците не само ще коригират неравностите по матрака, но ще допринесат и за по-голям комфорт по време на сън. Всеки един топ матрак преминава през специална антибактериална обработка, която подсигурява здравословна среда за сън. Освен това някои от моделите са с вложени сребърни нишки в дамаската, което ги прави антиалергични.

Лидл топ матрак, топ матраци Метро, топ матрак 160 200

В нашия онлайн магазин ще откриете идеалните топ матраци за вас и вашето семейство. Ние предлагаме топ матраци с разнообразие от размери, цени и материали. Всеки закупен топ матрак се доставя напълно безплатно в цялата страна, до входа на жилищната сграда. Поръчайте най-подходящия топ матрак за вас и подобрете комфорта на съня си.